Kupuj do woli. Już był taki jeden pan D co kupował za każdą wypłatę od paru lat i teraz nieborak się zastanawia jak tyle makulatury bez uwalenia kursu sprzedać i cokolwiek zarobić...
Musiałby się wysypać pkc co byłoby strzałem w kolano, a tak by rynek zebrał tu już bywały obroty w ok miliona. Nawet jakby miał 150k w co wątpię to do łyknięcia w 5 sesji. A sprzedawanie teraz jak będzie niedługo ogłoszona premiera to by było cn dziwne więc takimi tekstami to straszyć naiwniaków.
Zobaczcie jak się robi gry: Coraz częściej zdarza się, że twórcy indie osiągają naprawdę imponujące rezultaty bez wsparcia wielkich wydawców. Xerxes Shadow wygląda na przykład właśnie takiej zaskakującej swoją jakością produkcji.
Pisałem gamo. Niu że tu mam 1.65 więc jestem na minusie a qubic 1.8 średnia więc też na minus.
Jak masz problemy z czytaniem to czas przestać pić i uzupełnić braki w edukacji
I zacznij w końcu pisać na temat spółki bo masz jakieś zboczenie na moim punkcie
Pisałeś żeby qubic brać powyżej 2 zł I że jujuu po krótkiej konsoli przy 2.5 idzie wyżej...Po tych strzałach jak kulą w płot, ja bym się zapadł ze wstydu pod ziemię, ale nie Ty