jesteśmy w czarnej , czy oczekujemy na finał z rekompensatą , ale jak się gra pod publikę i na tym zarabia, to i dziesięć lat to zabierze, każdy ma w tym swój interes, prowadzisz długo sprawę więcej zarobisz , człowiek co ma parę akcji nie garnie się do finału , w jego interesie jest zyskać czas za który ustalił sobie sowite wynagrodzenie , stary ZOMO wie jak łamać opór .
A Johnny chwalił się, że jest młody i to on przejmie pałeczkę. Spokojnie mamy więc nie jedną, a kilka dekad przed sobą. Jedyna nadzieja w badaniach/postępie medycyny nad przedłużeniem życia człowieka. Show must go on.
Przecież wiadomo. Jak RM pałował w zomo, to on i jego avatar Johnny są od dawna starzy. Co zresztą widać z prasowej fotografii tego osobnika dwojga prezesur.
A to glupawka przed finiszem zdaje sie bo ropa i gaz plynie z kazachstanu przez azerbejdzan do europy. Kontrakty ostatnie z kacaplandii do europy koncza sie chyba 27 lutego. Na logike powinni placic w jakis sposob dywidende. Ten wyrok anulujacy upadlosc teraz to zapewne przypadek hehe ale co ja wiem.
Dnia 2025-02-06 o godz. 23:21 ~Pozdroofka napisał(a): > A to glupawka przed finiszem zdaje sie bo ropa i gaz plynie z kazachstanu przez azerbejdzan do europy. Kontrakty ostatnie z kacaplandii do europy koncza sie chyba 27 lutego. Na logike powinni placic w jakis sposob dywidende. Ten wyrok anulujacy upadlosc teraz to zapewne przypadek hehe ale co ja wiem.
Dnia 2025-02-07 o godz. 13:15 ~Babcia napisał(a): > To nie może tylko NIECH SIĘ OKAŻE że RUDY też coś znaczy a nie tylko Solorz i Solorz monopolista biznesu
Dnia 2025-02-07 o godz. 13:15 ~Babcia napisał(a): > To nie może tylko NIECH SIĘ OKAŻE że RUDY też coś znaczy a nie tylko Solorz i Solorz monopolista biznesu
Pewnie Babcia jak wchodziła w Petrola, to Panienko jeszcze była, teraz już Babcia, a Petrol wciąż na topie .
Dnia 2025-02-07 o godz. 18:07 ~ciekawski napisał(a): > > Ciekawi mnie, czy zawiśnięcie na haku może być uznane za jakiś rodzaj umocowania
Ty podjąłeś tę kwestię i Ty stanowisz odpowiedź. Spółka prawie 8lat poza giełdą, a Ty nadal od forum się nie możesz odkleić---znaczy dobrze jesteś umocowany.