Od teraz zaczynie się prawdziwy wyścig na akcjach Synthaverse, kto zdążył jeszcze kupić te akcje po niskiej cenie, już dziś jest wygranym, a kto śledzi ESPI, to wie jak wielki wysiłek w swój rozwój poczyniła spółka, czas na tanie akcje dobiegł końca, teraz każdy czas będzie przybliżał do wielkiej satysfakcji posiadaczy tych akcji. Pozdrawiam i powodzenia.
" niezła teza" otóż dobitna, spółka sama w sobie jakoś też za bardzo milczy, a czemu, gdy tu to dopiero będzie hit!
Już niedługo, za chwilę, będzie Hit!
Powyższe słowa są manipulacją, to nie moje słowa
Wiecie co, trzeba zwrócić uwagę o prawdę we wszyskim, czyli o Polskę, o Wasze rachunki, ubiory, o rzęsy też - o trzeba się przyjrzeć, czy Tusk pozwoli?
OBY PANI MIAŁA RACJĘ...BO JA ODNOŚNIE tego KULTU..........JESTEM NIEWIERZĄCY... WIELKIE KŁAMSTWO JAKO MIT ZAŁOŻYCIELSKI..... NIGDY NIE PRZEPROSILI....TYLKO ZMIENILI NAZWĘ...
Ale czy ta przyszłość wliczona jest w cenę czy wzrosty przed nami ? Bo wzrostów tutaj +10%_20% nie przewiduje skoro spółka idzie 5% do góry i takie sypanie
Każdy powinien zrozumieć, że dobiegł końca czas niskich cen dla Synthaverse, w słowach prezesa jest dużo zawarte:
“Będzie to ważny rok z powodu komercjalizacji wcześniej zawartych umów dotyczących sprzedaży Onko BCG na dużych europejskich rynkach Niemczech, Szwajcarii i Francji... Wcześniejsza sprzedaż na tych rynkach, nie czekając na uruchomienie oczekiwanej produkcji w nowym zakładzie, będzie możliwa dzięki modernizacji i usprawnieniom technologicznych w starym zakładzie. Głównie chodzi o możliwość przejścia w produkcji z ampułek na fiolki, co jest wymagane w tych krajach. Są to też produkty o większej marżowości"
"Wśród tegorocznych planów jest wprowadzenie na rynek produktów licencyjnych. W pierwszej kolejności będzie to produkt leczniczy Davoster, na który licencji udzieliła nam szwajcarska firma farmaceutyczna Chemo."
"Spółka równolegle rozwija sprzedaż innego ważnego produktu – Distreptazy, stosowanej w ginekologii."
“Pracujemy nad szerszym wyjściem na rynek ze szczepionką przeciwgruźliczą BCG – szczep Moreau."
Dynamika wzrostów oraz poprawa wyników finansowych spółki jest pewnikiem.