Kontynuuję moją przygodę z Datawalk, wychodząc z założenia, że spółka najgorsze ma za sobą a kurs odbudowuje się po długotrwałej bessie, która trwała od października 2021 roku i moim zdaniem, zakończyła się w listopadzie ubiegłego roku. Pojawienie się DeepSeek odczytuję jako pozytyw, bo uświadomiło inwestorom, że rozwiązania AI to nie tylko domena USA i że lepszy oraz znacząco efektywniejszy software może powstawać również w krajach emerging markets. Podpisane ostatnio kontrakty z Morgan Stanley i Amazonem, powinny stanowić skuteczny marketing dla produktu spółki, przy pozyskiwaniu kolejnych klientów w USA.
Jak Rokicki ostatnio latem 2024 naganiał na datę po 67 to za chwilę była po 37 . Jak naganiał na VARSAV GAME STUDIOS po 3 złote to teraz jest po 0.43 grusze TO TAKI SPECJALISTA co wypłynął bo kupił CDR kiedyś za 2 złote i się fuksło
Dnia 2025-02-08 o godz. 14:52 ~Cudak napisał(a): > Dlatego trzeba tworzyć własne scenariusze.....ja swój mam. Uważam, że docelowo kierunek północny musi być. +
Mój scenariusz jest taki ze po tym co pomarańczowy wraz z imigrantem z RPA zrobił i planuje z Kanadą zrobić, DW jest naprawdę blisko dokopania w bezpośrednim przetargu Palantirowi. I to będzie game changer.
Dnia 2025-02-08 o godz. 17:37 ~BUM napisał(a): > Dnia 2025-02-08 o godz. 14:52 ~Cudak napisał(a): > > Dlatego trzeba tworzyć własne scenariusze.....ja swój mam. Uważam, że docelowo kierunek północny musi być. > + > > Mój scenariusz jest taki ze po tym co pomarańczowy wraz z imigrantem z RPA zrobił i planuje z Kanadą zrobić, DW jest naprawdę blisko dokopania w bezpośrednim przetargu Palantirowi. I to będzie game changer. >
No i WSZYSCY wyjaśnieni łącznie z Rokickim cieniasem. Widzę kursik 58 zł a było ponad 70 ahaha ale nadal Albercik będzie twierdził że jego portfel i typy zarabiają