• Co dalej? Autor: ~Jaro [91.229.88.*]
    Przy obecnej cenie dobieracie czy sypiecie?
    Ja bym jeszcze dobrał poniżej 4zl.
  • Re: Co dalej? Autor: ~CAI [2.49.109.*]
    Jak wybiorą docelową radę nadzorczą to będzie rajd na 20 zł, tak więc na zbieram ile mogę.
  • Re: Co dalej? Autor: ~Wojtek [162.218.94.*]
    Ładnie to wyglądało jak urosło pod nową radę nadzorczą a teraz spada bo dali 3 klasy specjalistów. Jak wybiorą kogoś dobrego jak wszyscy czekają to poleci na 18-20 zł spokojnie
  • Re: Co dalej? Autor: ~Jaro [91.229.88.*]
    Może Sasin chciałby wejść do zarządu?
  • Re: Co dalej? Autor: ~Xyz [5.184.98.*]
    Ależ tutaj na tej wydmuszce panika, czyżby w 4 dni majątek im wyparował ...tutaj chyba zarządzają jacyś frajerzy skoro spółka tak szybko straciła swoje aktywa
  • Re: Co dalej? Autor: ~CarlsonFan [94.154.178.*]
    Zbieram od 4 i czekam na kolejne wybicie o 70-80% i jak nie mam kasy to sypie po trochu jak zawsze a jak nie spada to trzymam kurs wyżej i obserwuje. Utrzymuje mnie tylko Carlson w tym roku i to na dobrym poziomie. Czekam na jakieś dobre wieści to kurs poleci na 3 cyfry a ja na Zanzibar z całą rodziną. Pozdrawiam koleżanki i kolegów.
  • Re: Co dalej? Autor: ~Kasa [152.89.162.*]
    Już do czterech możesz się nie doczekać bo ja zbieram od 5 zeta, co za różnica jak wystrzeli za tydzień to będzie i tak dużo wyżej.
  • Re: Co dalej? Autor: ~Bzzz [109.207.97.*]
    A czemu miałoby wystrzelić?
  • Re: Co dalej? Autor: ~Baaa [194.110.114.*]
    A dlaczego wystrzeliło tydzień temu? Albo wystrzeliło do 70 zł w 2021 roku? Co chwila wystrzela tylko nie wiadomo kiedy i do jakiej ceny dlatego trzeba mieć przygotowaną amunicję.
[x]
CARLSON -5,93% 2,54 2026-06-01 13:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.