Zjedzcie snikersa dzieciaki :-) nikogo te spadki nie ruszają chyba, że łapczywych co brali po 1,4-1,5 :) ja się uśmiecham i chętnie dobiorę jak niżej dadzą obecnie całe 7% straty ale na kolku wcześniejszym 50% zysku :) więc dobrego dnia i myślcie jak wyrwać więcej akcji hahaha
50%zysku na kólku..Każdy kto się tak wychwala dla mnie jest pewniakiem, że umoczył i w ten sposób okazuje swoją frustrację oraz próbuje się pocieszać. Smutne to ale prawdziwe
Dnia 2025-02-12 o godz. 17:31 ~Jan napisał(a): > A niech jadą na 0,4 chętnie wtedy przytulę 2x więcej akcji niż obecnie mam a obecnie mam kupione za zyski z poprzedniego kółka :)
Hehe, inwestor do czasu, ale powodzenia, pozostaję w obserwacji. Tu nic nie ma i na nic się nie zapowiada.
To po co tu jesteś :D? Co Ty inwestorku myślisz, że ja na chleb nie mam i śpieszno mi to oddać mam tu akcji 12k ze średnią poniżej 0,9 i wszystkie praktycznie za zysk. Jest to ułamek moich środkow na giełdzie gdzie trzymam sporo cashu i dużo pieniędzy w kontraktach a medcamp to tylko taki dodatek niech sobie leży :) może jutro kupie kilka k akcji z zyski z kontraktów na kghm, bo jutro będą kupować tam na wyścigi