• Jak tam ubrani po 5.04 Autor: ~Zigigi [31.0.56.*]
    Cieszyć się tylko z was. Idziem na czerwień
  • Re: Jak tam ubrani po 5.04 Autor: ~aaa [37.31.38.*]
    sprzedamy Ci po 10 zł
  • Re: Jak tam ubrani po 5.04 Autor: ~Luka [79.188.20.*]
    Dnia 2025-02-05 o godz. 15:44 ~Zigigi napisał(a):
    > Cieszyć się tylko z was. Idziem na czerwień

5.0 - 5.05 wszystko pięknie oddane;) możesz zapytać kiedy kupić, a kiedy sprzedać...podpowiem;))) Tymczasem mścij się werbalnie na Biomedku, może ci ulży;)
  • Re: Jak tam ubrani po 5.04 Autor: ~Klemens [46.151.19.*]
    Ubrani to mają po 25zl
  • Re: Jak tam ubrani po 5.04 Autor: wolf1975 [178.235.185.*]
    Cześć mam nadzieje iż wiszący na 32 zł zejdą z tz. haka a kierunek północny otworzy wszystkim niedowiarkom oczy na potencjał do jeszcze większych wzrostów . A walor ma szanse na naprawdę kosmiczne zasięgi.
  • Re: Jak tam ubrani po 5.04 Autor: ~Klemens [46.151.19.*]
    Każdy kiedyś zejdzie z haka
  • Re: Jak tam ubrani po 5.04 Autor: ~Młody [89.64.18.*]
    Dnia 2025-02-05 o godz. 17:55 wolf1975 napisał(a):
    > Cześć mam nadzieje iż wiszący na 32 zł zejdą z tz. haka a kierunek północny otworzy wszystkim niedowiarkom oczy na potencjał do jeszcze większych wzrostów . A walor ma szanse na naprawdę kosmiczne zasięgi.

Ostatni wzrost był spekulacyjny, nie potwierdzony pozytywną informacją w ESPI, więc teraz jest spodziewana korekta, może nawet do poziomu 4,3 zł wspomnianego przez analityka mBanku. Z drugiej strony drobnica dowiaduje się ostatnia, więc coś może być na rzeczy. Brak negatywnych informacji, to pozytywna informacja. Niech spółka zrealizuje swoje plany to wszyscy będziemy zadowoleni. Jedno jest spodziewane: będzie bujać, znowu. Wiszący na haku 32 zł pewnie z niego zejdą, może jeszcze w tym roku.
  • Re: Jak tam ubrani po 5.04 Autor: ~boly [37.31.50.*]
    zasięgi.Ostatni wzrost był spekulacyjny, nie potwierdzony pozytywną informacją w ESPI, więc teraz jest spodziewana korekta, może nawet do poziomu 4,3 zł wspomnianego przez analityka mBanku. Z drugiej...
    mBank wyraźnie pokazał kreskę na 4,29 a wcześniej 5 z groszami
    tylko to 5 ładnie wpada do ucha
  • Re: Jak tam ubrani po 5.04 Autor: ~TRUSK [83.10.122.*]
    "BOLY " nie za szybko to byś tak chciał skakać po poziomach ?, wprawdzie śmietana zebrana , ale żeby KTOS-IU i jemu podobni oddał tanio , to trzeba jeszcze ich powozić na wyższym poziomie , więc spokojnie. jeszcze huśtawkę przewiduje i to na pewno nie jest temat na jeden dzień.

Po wczorajszym szampanie ,
    szykuje KTOSIOWI jeszcze jedno lanie :)

Zapraszam na pozycję krótką
    Kto ma wiedzieć ten wie

• Re: Jak tam ubrani po 5.04 Autor: ~Investor [172.226.64.*]
    Ja się dzisiaj ubrałem po 5 zł a innych a ubranie stracę w 2027 za 15 zł i wtedy kto będzie goły …..
  • Re: Jak tam ubrani po 5.04 Autor: ~TRUSK [83.10.122.*]
    A GDZIE SIĘ ZASZYŁ DZISIAJ "KTOS" ?
    KTOSIU , JAK TO CZYTASZ TO ZDRÓWKO ODE MNIE , BO DOBRZE WYKONANĄ PRACĘ TRZEBA OPIĆ

• Re: Jak tam ubrani po 5.04 Autor: wolf1975 [178.235.185.*]
    Witam jeszcze raz wszystkich akcjonariuszy . Zapomniałem pozdrowić naszego czarnowidza ktosia ......więc z wielkimi szacunkiem do wykonywanego i uprawianego pisanego obrzydzania nam naszej spółki życzę miłego wieczoru. ps akcjonariusz mikro wiszący na haku.
  • Re: Jak tam ubrani po 5.04 Autor: ~Obiektywny [193.43.77.*]
    Z całym szacunkiem , zapanował entuzjazm na naszej spółce, ale poczekajmy kilka dni by ocenić ten wzrost. Niech tak sobie rośnie , pomalutku małymi kroczkami choć może również i dużymi. Jestem za i nie przeciw.
    Uspokójmy trochę nastroje. Oby zielony kolor zagościł jak najdłużej.
  • Re: Jak tam ubrani po 5.04 Autor: ~AMA [83.24.17.*]
    I pomyśleć, że przez 2 lata pisałeś na spadki i ...oby tak sobie spadało, bo spółka niby nie miała perspektyw, a teraz będziesz się na rozsądnego próbowałam plasować.
    Możesz przytoczyć post sprzed dwóch lat kiedy pisałem o spółce?
    Mogę też sprzed kilku miesięcy - w tym stylu piszesz posty od ponad 2 lat (IP łatwo zmienić):

Podbitka i wysyp, tylko nie ma chętnych na kupno. Na zamknięciu 3,9 zł
    https://www.bankier.pl/forum/temat_podbitka,69265095.html

Do końca roku będziemy blisko 2 zł za akcje. Jeszcze jak zaczną sypać 30 Grudnia nowymi akcjami to będzie jazda.
    https://www.bankier.pl/forum/temat_do-konca-roku,69249997.html

Już blisko 3 z przodu.
    https://www.bankier.pl/forum/temat_juz-blisko,69231789.html

Ciekawe jakie będzie bajki opowiadał w2025 roku. Powinien już zmienić narracje bo te wszystkie jego obietnice już znamy.
    https://www.bankier.pl/forum/temat_prezes,69211577.html

Ot obserwator. Pisałem te posty nie będę mówił ze to nie ja. Tylko proszę nie pisz że pisałem tak od dwóch lat skoro nie możesz tego udowodnić. Ja tez mogę napisać że źle pisałeś o firmie 3 lata temu. Skoro nie możesz czegoś udowodnić to tego nie mów i zapomnij. łatwo kogoś oczerniać nie mając dowodów.
    Pozdrawiam
    Macie zatem dowód czarno na biały jak "Obiektywny" pisał na spadki i teraz zmienił narrację na "będę wzrosty i są perpsektywy".
    A sam wiesz, że nie da się sprawdzić forum na 2 lata wstecz.

Wcześniej narrację zmienił RED.

To jeszcze tylko boly, sony, ktoś i będzie komplet:-) czyli konkrety wystrzał o mega %.

Wielokrotnie pisałem - obserwacja forum na spółkach sterowanych jest zdecydowanie lepszym wskaźnikiem niż analiza techniczna.

[x]
SNTVERSE 1,50% 4,39 2025-09-22 17:01:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.