Podaj podstawy że ten konkretny biznes nie przynosi zysków. Czy tylko tak bez podstawy pieprzycie ja dzieci w piaskownicy.kazda firma przejęta przez nich bardzo dobrze prosperuje.zarzad musi się teraz skupić nad poprawa ich dzialan by zwiększyć zyski na tych co już maja .to nie jest takie proste więc potrzeba czasu na dopieszczenie już tych co są w spółce. Nie jest sztuką nazbierać i zaniedbać.podejrzewam że o tym nie macie pojęcia i drobne wam uciekły.
Może 4 milionów zysku rocznie na 24 miliony akcji daje zysk ok.16gr na akcje z tego chcą przeznaczyć 20% na dywidendę i to nie w tym roku .Czyli zysk dla akcjonariusza to 3 gr netto.Czy myślisz ze Hiszpan płacąc 7 zl na akcje zadowoli się 3 gr?
Może są profesjonalistami i potrafią liczyć?
Może mają więcej wiedzy od Ciebie?
Warto sobie postawić takie pytania. Czasami pojawiają się ciekawe refleksje
Oświęcim mnie?Ja widzę ze potrzebowali kasy i trafili jelenia który im ja dał. Zresztą kurs akcji spadł rdr o 40% i nie widzę tutaj możliwości powrotu w najbliższych latach.I do tego zatrudnił animatora który zamiast promować spółkę powoduje że ewentualnie akcjonariusze nawet na nią nie spojrza.
Ty patrzysz tu i teraz zresztą jak większość społeczeństwa a Hiszpanie trochę dalej .Dlatego oni mają kasę na inwestowanie a ty tylko na zale internetowe