• gdzie te kontrakty Autor: ~karlik62 [195.160.185.*]
    gdzie te umowy na 2 miliardy bajer pocisnęli jak na innogenie
  • Re: gdzie te kontrakty Autor: alicja1992 [83.27.44.*]
    Trzeba poczekać do końca lutego. Jeśli nie będzie ciekawych kontraktów to będzie kiepsko ale z tego co się mówi w branży to luty ma być kluczowy
  • gdzie te kontrakty Autor: ~bru [31.182.202.*]
    Nic nie będzie kluczowego. Sprzedaż marzeń i opowieści. Nic więcej. Tak ten nasz polski karton funkcjonuje.
  • Re Autor: ~Huragan [37.47.94.*]
    @motykamilosz w #SygnałyDnia @RadiowaJedynka: ustawa wiatrakowa została już w pełni uzgodniona i jest gotowa do tego, aby stanęła w pełni na Radzie Ministrów
  • Re: gdzie te kontrakty Autor: ~Misiek [85.221.139.*]
    Nie czytałem nic o lutym. Za to czytałem o roku 2026, kiedy to aktualnie przyjmowane przepisy zaczną przynosić efekty i przekladać się na realne płatności. W mojej opinii teraz jest czas na zajęcie pozycji, przy aktualnych poziomach. Jak wszystko pójdzie tak jak na to przyjęta polityka energetyczna Polski wskazuje, to kurs będzie znacznie, znacznie wyżej. Oczywiście jak ktoś oczekuje gwarancji to niech założy sobie lokatę. To giełda, a skoro tak to jest to trochę loteria. Niemniej jednak aktualne przesłanki są dla mnie wystarczające i mój plan inwestycyjny obejmuje nadchodzące 3 lata. Potem zobaczę co dalej.
  • Re: gdzie te kontrakty Autor: ~Szerszen [213.108.158.*]
    I tu dobrze prawisz jak normalny inwestor nie oczekując wszystkiego na już zarabianie wiąże się w kazdej gałęzi po pierwsze z ryzykiem po drugie poświęconym czasem
    i po trzecie ogólnodostępna wiedzą i nie rzadko szczęściem popartym dobrym nosem i intuicją
  • gdzie te kontrakty Autor: ~bru [37.47.119.*]
    Chyba Bonzur z Kotula coś kupili, bo rośnie buhahaha
  • Re: gdzie te kontrakty Autor: ~Szerszen [213.108.158.*]
    Twój scenariusz bru to zwalić kurs wieczorem a w południe zarobić prosty jak klocki lego enigma to to nie jest
  • Re: gdzie te kontrakty Autor: ~Jan [83.24.135.*]
    Dwa miliardy to oferty chyba były?
[x]
ONDE 0,80% 8,84 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.