• Aż dziw bierze... Autor: ~Greg [46.112.112.*]
    ... że forum nie daje znaku życia. Przed nami ciekawy czas. Wyniki za IV kwartał niebawem. Premiera pierwszej gry 27 marca. Następna czeka w kolejce. Wszyscy siedzą trusie. Chyba żeby nie zapeszac. Jak nie teraz to kiedy Pany? Odpalamy. Pozdro dla wytrwałych.
  • Re: Aż dziw bierze... Autor: ~Tom [195.136.136.*]
    Ta marcowa premiera Angst jeszcze nie potwierdzona mi się wydaje. Na Steam jej nie ma. Dawno nie było, żadnej komunikacji w tej sprawie, ani grubsze działania marketingowe dla gry się jeszcze nie rozpoczęły, więc ryzyko opóźnienia premiery imo jest. Zobaczymy.
  • Re: Aż dziw bierze... Autor: ~ADS [85.222.82.*]
    Wyniki to akurat jest żaden temat, bo wiadomo, że rewelacji być nie może. Co do premiery to też wszyscy czekają na fakty, bo obiecanek było już dużo.
  • Re: Aż dziw bierze... Autor: ~Reh [109.206.213.*]
    Komunikacja z akcjonariuszami w tej spółce leży
  • Re: Aż dziw bierze... Autor: ~Marek [91.230.99.*]
    No dziw,że są tacy akcjonariusze, że parę akcji sprzedają taki sposób...I takich spółka ma inwestorów?? Porażka...śmiech.
  • Re: Aż dziw bierze... Autor: ~erj007 [89.231.76.*]
    co smiech? chlopie od dwoch lata stracil mnostwo %...tu sa sami uwieszeńce (procz tych ktorzy lykneli tego gniota po 8zl pare miesiecy temu).

powodzenia, w mojej ocenie ta spolka nie dowiezie nic...wezmie kolejny kredyt .

a przyczyna jet naziwsko p. kwasnicy - nie umie zarzadzac. pokazal to juz wczesniej.

pozdrawiam pana z czapeczka wstydzacego sie lysiny
  • Re: Aż dziw bierze... Autor: ~Reh [109.206.223.*]
    Tylko ,że ja nic nie sprzedawałem, kupiłem trochę w okolicach 8zl żeby uśrednić
  • Re: Aż dziw bierze... Autor: ~Michal [188.47.104.*]
    Mali kółkowicze, zarabiają po 7 ziko i są happy.
[x]
CHERRY -23,12% 0,49 2026-04-15 15:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.