Jeszcze w marcu będziecie kupować pod 10 zł to myślicie że to fantazja. Szkoda mi jedynie "inwestora" choć może jeszcze zdąży .Reszta niech patrzy i niedowierza co tu się odwala na kursie Pozdrowienia dla akcjonariuszy
A dziękuję, trochę tylko zredukowałem na ostatniej podbitce, więc jest dobrze, akcji wystarczy, żeby być bogatym, a nieco spokojniejszy obserwuję kurs.W każdym razie aktualnie kółka to już chyba duża głupota. .
Mam nadzieję na Synektik, który zresztą posiadam i ciągle dokupuję... Tutaj naprawdę kilka konkretów i będzie już bardzo dobrze (MDR tuż za rogiem) , jeszcze pewnie kursem parę razy pobuja, ale kręcenie kółek w tym momencie to uważam szkoda ryzyka. Każdy oczywiście sam decyduje, ja ostatnio się nie udzielałem, bo nie chcę nikomu nic sugerować itp. Wszystkie infa - niech będzie, że niestety (albo stety dla tych co budują pakiet) fejsbukowe , pokazują możliwości rozwoju. A te są chyba niezmierzalne. Jak to mówią starzy wyjadacze na giełdzie kupuje się przyszłość kursu, a nie jego aktualną wartość... Powodzenia, cierpliwości, a dla Yoshi spełnienia wszystkiego tego, co sobie założyli.
Dnia 2025-02-05 o godz. 09:27 ~ddd napisał(a): > Ludwik pogada z Tomkiem przy brandy i powinni szybko wejść na główny, a potem fundusze będą łykać po piątaku i wyżej:)
Zastanów się co piszesz. Fundusze nie będą łykać akcji po piątaku z giełdy, tylko obejmą kolejne emisje po 2 zł. Pozdrawiam myślących,
a jaki jest podstawowy warunek sprzedaży do szpitali ? Certyfikat MDR, a kiedy on będzie ? w I kwartale 2025 , sprzedałeś ostatnio na podbitce to teraz kombinuj jak odzyskać akcje. Czy będzie Synektik ? Się zobaczy, czy akcje będą w przeciągu roku za 20zł-30 zł OCZYWIŚĆIE że tak.