Powiem Wam szczerze ze jak na spółkę z New Connect to tutaj kręcą się zacne osobistości znane nazwiska
Jestem ciekawy co z tego będzie . Kibicuje mocno, jaki Polak aby ta spółka bys potężna i znana na świecie
Dnia 2025-02-05 o godz. 08:23 ~GG napisał(a): > Dokładnie. Zaczniemy się cieszyć jak pojawi się jakieś pozytywne info na ESPI i nie mam tu na myśli kolejną prywatną emisję.
Jakie ESPI, prezio przeca pisał "śledżcie nasze kanały" i miał tu na myśli pejszbuka i linke.
Statystycznie kolarze zawsze mają mniejszy zarobek startując z tym samym pakietem akcji, chociażby przez to, że podatek płacą wielokrotnie. Oczywiście warunkiem jest systematyczny wzrost kursu. Dodatkowo kolarze często nie odkupują akcji tej samej firmy, czekając na głęboką korektę, która może nie wystąpić. I teraz Yoshi,jaka jest aktualnie szansa, że każdy z kolarzy odkupi swoje akcje poniżej np 2 złotych, a pewnie duża część z nich startowała z takich poziomów... Podsumowując krótkoterminowo kręcenie kółek sprawia satysfakcję, daje poczucie zarobku, tu i teraz. Ale nie wierzę, że jak ktoś kupił 100000 akcji po 10 groszy, to dalej ma te 100000 akcji. A jakby je miał do teraz to ile by miał wartościowo ..
Dnia 2025-02-07 o godz. 13:54 ~koki1971 napisał(a): > Do nowy jakie to ma znaczenie płacą mu gruby pieniądz za twarz i doradztwo myśleć ludzie
Mam nadzieję, że poznał już zasady etyki biznesowej i nie popełnia takich błędów, no i oczywiście potrafi dobierać lepszych doradców niż Emil S. były partner Dody.
Dnia 2025-02-07 o godz. 14:42 ~Hodorkowski napisał(a): > Do RS.Artykuł sprzed 12 lat.Po co odgrzewać takiego starego kotleta?
Zastanawiam się po co Yoshi nawiązało współpracę z tym panem, ci, którzy pamiętają Acrebit też mogą mieć podobne pytania, czy wątpliwości. Chyba wystarczy poprawnie sporządzony "dokument informacyjny" i zatwierdzenie go przez KNF, czy potrzeba "posmarować" mając odpowiedniego "pośrednika"? Proszę o odpowiedź "praktyków" rynku.