• Co myślicie ? Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [94.254.153.*]
    Tak w skrócie to jakieś tam info odnośnie spłaty pożyczek było i jakieś tam info było odnośnie tego iż spółka poradzi sobie sama z pracą wypowiadając umowę innej . Jeśli coś pomyliłem to proszę o poprawkę. I tak sobie myslę jeśli jakieś tam koszty odpadły to chyba nadchodzące wyniki powinny być owocne ?
  • Re: Co myślicie ? Autor: ~rudolf [78.77.216.*]
    haha zapomnij o dobrych wynikach, siedzi tu nie jaki zaskoczony z ekipą tak jak na wielu innych spółkach, to nie będzie rosło jeśli nie zechcą !!! Zobacz 3rg, ml system czy fotovolt tam gdzie chcą tam puszczają !!!! tu kiszą a kto im wchodzi w szeregi to strząsają. energoinstal też zobacz. rosło bez przyczyny a my tu sie kisimy!!! i nikogo nie interesują ratingi!!!
  • Re: Co myślicie ? Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [94.254.153.*]
    Kurcze ja to jestem drobny leszczyk co sobie kupił po wypłacie po 10 troszkę żeby los się odmienił... A tu Pan mi piszesz takie straszne rzeczy że zaczynam się bać. Dobrze że nie ma dwóch takich bo by była awantura który silniejszy i ja leszczyk w środku tej awantury... To ja już sobie zacichne z tymi moimi akcyjkami i się nie odzywam....
  • Re: Co myślicie ? Autor: ~Ccjg [89.19.88.*]
    Jak jest tak jak piszesz to jak uzbierają to puszczą. Chyba że pan.... ze spółką ich uprzedzą.
  • Re: Co myślicie ? Autor: ~Hillela [94.101.27.*]
    Nadal leszczy papier
  • Re: Co myślicie ? Autor: ~WesolyRomek [5.173.19.*]
    Jeśli siedzą to nie po to by stracić a na tych marnych podbitkach wiele nie opchnęli, tym bardziej zakładając że tracą na ubijaniu kursu. Przyjdzie czas i na nas.
  • Re: Co myślicie ? Autor: ~Hillela [94.101.27.*]
    Coś szykują
  • Re: Co myślicie ? Autor: ~Miki [212.129.81.*]
    Nie ma chętnych do kupna na wyższych poziomach, chyba że kupisz sam od siebie albo teściowi sprzedasz.
[x]
1SOLUTION 0,00% 0,09 2025-10-21 10:30:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.