• Czemu taka cisza Autor: ~Borsuk [89.250.202.*]
    A cena historycznie najniższa powinno coś ruszyć lada moment
  • Re: Czemu taka cisza Autor: ~puma [37.31.52.*]
    A cotu pisać trzeba cierpliwie czekać i tyle kiedyś ruszy ale czy to będzie kutroza tydzień miesiąc rok dwa to tylko ten wie kto tutaj pociąga za szmurki
  • Re: Czemu taka cisza Autor: ~Kobisław [212.33.80.*]
    To może być ten długo wypatrywany koniec ciszy. Ja dobieram i zacieram ręce
  • Re: Czemu taka cisza Autor: ~RS [31.61.228.*]
    Dnia 2025-02-06 o godz. 09:51 ~Kobisław napisał(a):
    > To może być ten długo wypatrywany koniec ciszy. Ja dobieram i zacieram ręce

Obyś zyskał po pięciokroć, a da Bóg to i po dzisięciokroć :)

• Re: Czemu taka cisza Autor: ~Kobisław [5.173.22.*]
    Amen Przyjacielu! Tego też Tobie życzę
  • Re: Czemu taka cisza Autor: ~Investor [31.61.243.*]
    To pewniak tyko tobie to powiem :)))
  • Re: Czemu taka cisza Autor: ~szpaner [62.122.114.*]
    50k na starcie to już coś. Kto kupuje na starcie taką ilość? Pisanie o tym że ktoś kupuje żeby wysypać, żeby kupić więcej..... Kupując za 50k akcji za ~38k PLN żeby to sprzedać za 39k PLN w męczarniach żeby dokupić znowu 50k za 37k PLN. hmm.. ciekawe podejście. Jak ktoś lubi męczyć się przed ekranem i udawać tradera. Poza tym NTC dużo łatwiej kupić niż AME.

W mojej ocenie jest to jeszcze "rozbieg", ale większość jest już na stadionie. Start niedługo.
  • Re: Czemu taka cisza Autor: ~Rynek [193.0.126.*]
    Gdybym nie siedział tu od września, nie spojrzał na historię spółki, nie widział jak KNF wstrzymało obroty w zeszłym roku to też dałbym się teraz nabrać i pomyślał, że "o kurde kupili 50k to coś musi znaczyć, wkrótce ruszy".

Te marne 50k to kolejny pakiet do wypróżniania + ściągniecie naiwniaków iluzją wzrostu. Jaki to ma sens tylko ci geniusze wiedzą.
    Moim zdaniem liczą na to, że gdy AME ruszy, to tutaj dzięki tak niskiej cenie w krótkim czasie wystrzeli rakieta w kosmos 300-500%
  • Re: Czemu taka cisza Autor: ~Rynek [193.0.126.*]
    Nie ma się co łudzić, dokupili 50k żeby się dalej wysry... sypać akcjami i trzymać cenę.
    To nie ruszy dopóki AME nie zapoda jakiegoś pozytywnego info o diabetomacie.
  • Re: Czemu taka cisza Autor: ~puma [37.31.52.*]
    Też tak myślę że wzrosty przyjdą wtedy jak coś się zadzieje w AME
  • Re: Czemu taka cisza Autor: ~Agnes [83.6.232.*]
    Czekamy na Dobre info ale i tak papier jest powoli odbierany
[x]
NTCAPITAL 10,34% 0,70 2025-09-24 16:36:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.