Badziew nr 2 j/w podał kilka nic nie znaczących zapowiedzi -planów rozwojowych itd. i zaczelo sie wariowanie.Nikt nie patrzy na wielkie straty 2-sp. braku c/z Dla mnie b.dobrze niech rośnie nawet na 16.pln. i wyżej !!! ale myślę że to tylko chwilowe wzrosty-jeszcze nie czas na prawdziwy odlot. Zobaczymy jakie będą wyniki netto za 1-pułrocze i czy sprzedadzą ten hotel ? Ja obstawiam STRATE NETTO za 1-p. 2009.
zgadzam się w całości Jurkowitz zapowiedziałlepsze wyniki za II kwartał ale nei chciał powiedizeć czy będzie plus znaczy nie będzie WRX zawsze startuje jak mocno odpala IMMO ale zawsze to było 1-2 sesjei powrót branza turystyczna zawsze najgorzej dostaje w d... podczas kryzysu i najszybciej wychodiz ale ... teraz idzie jesień koniec prac sezonowych wzrost bezrobocia będzie drugie uderzenei z resztą sam prezio mówiłżę najwcześniej ożywieneipod koniec rokuja stawiam raczej na wiosnę 2010 ani jesień ani zima niesłuzy ozywieniu pozdrawiam
Nie musi byc zadnego ozywienia jak na gpw aą wzrosty to wszystko rosnie i po tak dł. konsolidacji warimpex tez wystrzeli i to moze nawet na 20% radze obserwowac
Ja natomiast nie myslę,ze to wyskok chwilowy pod IMMO.Każdy doskonale wie z ilu debiutowała spółka i to jest dla nas odniesienie startu spółki i zarazem W/K. Reszta to "pic na wode i fotomontaż". Kryzys kryzysem i rozumiem gdyby spadł o 50% niżej (około 25 zł),ale nie na 5 zł , czy teraz 9 zł. To juz lekka przesada. Zarzad podszedł z dobrego biznesu,w debiucie dał po 43 zł a skupi po 9 zł. Czysty biznes. Zdajesz sobie sprawę ile ludzi trzyma od dbiutu?- wiekszośc trzyma i napewno nie wywalała na starcie spadków. Poza tym,nikt nie przewidział takich rozmiarów spadków. Teraz dla zarzadu to idealny moment na skupowanie swoich akcji,sam bym tak zrobił.Wkońcu to za darmo.
Uważam,że dojdziemy powoli do tych 25 zł.
Ok,zgadzam się z tym,że wchodził podczas hossy.Jednak nalezy pamietać,ze i sam zarząd zapakował spore ilości akcji w czasie tej hossy i trzyma do dziś.Nie sprzedawał akcji,tym bardziej teraz przy cenie 9 zł.Zgadzam się równiez z faktem,ze dziwnie to wygląda,bo tak jest.Obserwuje te spółke od poczatku i powiem,że to co widzieliśmy do 5 zł to była celowa robota. Kurs dzisiaj tez jest prowadzony przez kogos większego,kto ma spora ilośc tych akcji i nie jet małym graczem.Nie wiem kto to trzyma i kto to jest,ale uważam,że jest powiązany z zarządem.Nie ma innego wytłumaczenia. Sposób prowadzenia sesji jest zawsze ten sam.Skutecznie odstraszają potencjalnych nabywców i wielu czeka co dalej.Stąd nic sie nie dzieje.Nie mówie tutaj o stałych graczach DT,którzy wykorzystują grę do zarobku 0,20gr róznicy ("jack" na przykład i inni).Ale ok,mają okazje to tak robią i nikt ich nie może za to winić.Każdy robi to na co mu sie pozwala. Kurs spółki słaby bo ktos to trzyma sprytnie i nikt nic nie zrobi.Wszyscy jestesmy za "cieńcy" by poradzic coś na te sytuacje. Free Float mały i tu jest problem.Zero płynnosci,gdyż akcje sa już rękach inwestorów,którzy czekają na lepsze czasy. Winie zarząd za cała sytuacje. Wystarczyło by gdyby pisdali na bieżąco co sie dzieje i wymieniali na bierząco informacje.
Strona poza tym powinna byc normalna,dostęp do informacji po polsku i normalnie w PDF-ie raporty,a tak nie moge ich znalezć (linków brak). Ogólnie mówiąc podejscie zarządu do nas jest ZEROWE!!!!!
czas kiszonki juz sie konczy widac po obrotach ,bedzie conajmniej +15% ale obstawiam +25% .WARIMPEX to papier na kilka nascie sesji rosnie wolniej niz inne .Teraz w sierpniu maja sprzedac budynek wiec akcje beda skazane na 11zł pozdr.
co Ty z tym 20.groszy ? się czepiłeś ! Walę prawie zeta na akcję-np.dzisiaj. tylko z ostatnich zakupów!!!!!!!!! Trzeba grać i ZARABIAC! w kilka dni ponad 10% i co ty na to ? Nie wypisuj glupot jak nie masz pojęcia o czym piszesz a przedewszystkim z KIM piszesz.
Dlaczego tak bierzesz sobie do serca wszystko? Te 0,20gr to byla przenosnia akurat.Sam pisałes ,że kupujesz po 8,05zł np a wywalasz i czekasz na wyśzych pułapach.Nie emocjonauj sie kolego.Ja tez mam troche pojecia o giełdzie,uwierz mi.Gram juz troszkę i akcji dzis nie wywaliłem.Mało tego,czekam na 20zł. Nie wazne,czy wróci kurs jeszcze czy inne rzeczy-czekam na 20zł. Jezeli Cie uraziłem to PRZEPRASZAM!! Za bardzo emocjonalnie podchodzisz do rzeczy.
Już niedługo nie będę mial czego wywalać bo zostało mi to co ma zostać pod WTSTRZAŁ ! Chyba że zanurkuje wtedy znowu kupię i to samo od nowa jak od wielu miesiecy-pozdrawiam i życzę sukcesów.Zdania NIE! zmieniam-pojedziemy jeszcze ostro do dołu-wyniki neyyo na ------
Już kupow.sprzed na wys. poz. po pr. 10.pln. i spadliśmy na 8.pln. teraz jest troche inaczej nie ma gwaltownych skoków,jest szansa.Mimo to dalej trzymam kasę na zakupy-wiesz po ile.Pozdrawiam