• To nie forum to parodia forum . Autor: ~Mateo [91.90.72.*]
    Widzę ze Administrator nie przemyślał zmian. Chyba że zamiarem jego jest utrudnienie uczestnikom korzystanie z niego .W sieci jest wiele podobnych do siebie systemów ale te zmienny przez administratora to jakieś nieporozumienia.
    Pozdrawiam Mateo

• Re: To nie forum to parodia forum . Autor: Admin [84.40.175.*]
    Dlaczego Pan tak uważa? Z poprzednim forum były wiecznie problemy. Forum zostało wyposażone w szereg rozwiązań, dzięki którym dostęp do jego zasób jest o wiele prostszy. Brakuje wyszukiwarki, ale i ona będzie. To dopiero początek zmian. Jeżeli - teraz się zwrócę do wszystkich czytelników portalu - mają Państwo jakiś uwagi, propozycje zapraszam do kontaktu z nami. Postaramy się wdrożyć kolejne ułatwienia. Ten portal nie jest dla nas, tylko dla Państwa.
  • Re: To nie forum to parodia forum . Autor: ~Mateo [91.90.72.*]

Ad: Admin
    Dlatego że zmieniasz grafikę ( przyzwyczajenie to druga natura człowieka) a nie robisz nic co by ułatwiło nam życie (nie można się teraz połapać gdzie co jest i trzeba się na nowo przyzwyczajać do nowych zakładek zresztą takich samych jak były) . Mnie to akurat zniechęca .W dalszym ciągu (a obiecywałeś już dawno)nie można zamieszczać załączników ,skandów pism , zdjęć i innych funkcji ułatwiających selektywne wyszukiwania informacji będących na forum.
    Pozdrawiam Mateo
  • Re: To nie forum to parodia forum . Autor: mojsalon.pl [78.8.233.*]
    A jak można się aktualnie z Wami skontaktować? Albo moja przeglądarka nie wyświetla całości jak należy, albo w obecnej wersji nie można nawet wysłać prywatnej wiadomości, czy maila do użytkownika. Ponadto brak możliwości edycji profilu (a wpisanych danych w ogóle nie sposób obejrzeć!). A moje posty jakimś sposobem poznikały - nie mogę nawet odnaleźć wątków, w których były napisane. Nie mam żadnej wiadomości od Was na skrzynce, dlaczego mogłyby zostać skasowane. Ktoś poświęca swój czas, żeby pomóc innym i odpowiedzieć na ich pytania, a potem najzwyczajniej w świecie treść tych postów wylatuje w kosmos.
  • Re: To nie forum to parodia forum . Autor: weronika2220 [85.177.243.*]
    Nie będę się rozpisywała ale przyznam Panu racje.Dość ciężka jest w obsłudze ta str.
    Inf.są interesujące ale odnaleźć to co by mnie interesowało kosztuje mnie dużo czasu.
    To forum nie zachęca do współpracy.
    pozdrawiam