Szkoda że nie można zrzutu dodać bo jak spojrzycie na wykres dzienny do 9:35 bo jest 9:35 to Mirbud był tylko przez 1 transakcje na minusie 0,16% a teraz jest +0,33. Później ani wcześniej nie zszedł poniżej 0. Był nawet po 12,46 czyli 1,5%+
XD
Trole aktywne widzę od rana! Oby znów peron odjechał bo widzę te koszyczki poustawiana na 12 zł i nieco niżej :)
Dnia 2025-02-04 o godz. 09:31 ~Sic napisał(a): > Naganiacze na wzrosty czemu nie kupujecie czemu nie bronicie? Czyżby Mirek był dzisiaj jedną z niewielu spółek czerwonych?
Nowa umowa na roboty budowlane nie wywarła żadnego wrażenia. Poza tym rynek czeka na wyniki za IV kwartał. A te mogą przynieść rozczarowanie. Możliwe ponowne testowanie 11 zł, a może niżej. Ja się cieszę, bo lubię dokupować w dobrej cenie. Tylko szkoda, że wcześniej nie sprzedałem po 13,xx.
Wyniki za 4 kwartal beda slabsze niz rok temu jakbys sluchal to co ci prezes mowi to bys o tym wiedzial. To juz dawno jest w cenie a ty pitolisz byle siać ferment. Nie pozdrawiam
Dnia 2025-02-04 o godz. 09:59 ~Qqwe napisał(a): > Wyniki za 4 kwartal beda slabsze niz rok temu jakbys sluchal to co ci prezes mowi to bys o tym wiedzial. To juz dawno jest w cenie a ty pitolisz byle siać ferment. Nie pozdrawiam
A ja Cię pozdrawiam serdecznie i życzę dobrego dnia :))
No cóż, dziś trolli nie było a czerwono jak diabli :P Lipa niestety. Może coś przez tą Marynarkę Wojenną? Łódź podwodną budują? Taki czorny humor mi się włącza jak widzę co tu się odstawia.