• Jedyni na czerwono Autor: ~Sic [37.248.170.*]
    Naganiacze na wzrosty czemu nie kupujecie czemu nie bronicie? Czyżby Mirek był dzisiaj jedną z niewielu spółek czerwonych?
  • Re: Jedyni na czerwono Autor: ~Haha [109.243.1.*]
    Szkoda że nie można zrzutu dodać bo jak spojrzycie na wykres dzienny do 9:35 bo jest 9:35 to Mirbud był tylko przez 1 transakcje na minusie 0,16% a teraz jest +0,33. Później ani wcześniej nie zszedł poniżej 0. Był nawet po 12,46 czyli 1,5%+
    XD

Trole aktywne widzę od rana! Oby znów peron odjechał bo widzę te koszyczki poustawiana na 12 zł i nieco niżej :)
  • Re: Jedyni na czerwono Autor: ~Sic [37.248.170.*]
    Może byś najpierw przeanalizował resztę transakcji.
    Ps. A co do tego był to też byś był może milionerem żebyś skreślił szóstkę w Lotto.
  • Re: Jedyni na czerwono Autor: ~xyz [178.43.238.*]
    Dnia 2025-02-04 o godz. 09:31 ~Sic napisał(a):
    > Naganiacze na wzrosty czemu nie kupujecie czemu nie bronicie? Czyżby Mirek był dzisiaj jedną z niewielu spółek czerwonych?

Nowa umowa na roboty budowlane nie wywarła żadnego wrażenia. Poza tym rynek czeka na wyniki za IV kwartał. A te mogą przynieść rozczarowanie. Możliwe ponowne testowanie 11 zł, a może niżej. Ja się cieszę, bo lubię dokupować w dobrej cenie. Tylko szkoda, że wcześniej nie sprzedałem po 13,xx.
  • Re: Jedyni na czerwono Autor: ~Qqwe [37.130.40.*]
    Wyniki za 4 kwartal beda slabsze niz rok temu jakbys sluchal to co ci prezes mowi to bys o tym wiedzial. To juz dawno jest w cenie a ty pitolisz byle siać ferment. Nie pozdrawiam
  • Re: Jedyni na czerwono Autor: ~xyz [178.43.238.*]
    Dnia 2025-02-04 o godz. 09:59 ~Qqwe napisał(a):
    > Wyniki za 4 kwartal beda slabsze niz rok temu jakbys sluchal to co ci prezes mowi to bys o tym wiedzial. To juz dawno jest w cenie a ty pitolisz byle siać ferment. Nie pozdrawiam

A ja Cię pozdrawiam serdecznie i życzę dobrego dnia :))
  • Re: Jedyni na czerwono Autor: ~Sic [31.0.59.*]
    A jak się okaże że się nie pomyliłem?
  • Re: Jedyni na czerwono Autor: ~jcf [5.184.225.*]
    No właśnie, co wtedy? Zdradź proszę. A także co, jeśli się pomyliłeś? Napisz, bo z trudem znoszę tą niewiedzę. :)
  • Re: Jedyni na czerwono Autor: jo41 [91.194.198.*]
    No cóż, dziś trolli nie było a czerwono jak diabli :P Lipa niestety.
    Może coś przez tą Marynarkę Wojenną? Łódź podwodną budują? Taki czorny humor mi się włącza jak widzę co tu się odstawia.
  • Re: Jedyni na czerwono Autor: ~Aha [5.173.168.*]
    Budimex tyle samo spadł. No i co?

Niecewieni czy w tym tyg, czy za 2..8…czy 12 ale Mirbud wystrzeli!
[x]
MIRBUD -0,57% 13,87 2025-09-26 17:00:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.