Jak zwykle zaniżanie...zdecydowanie nie tak jak pisales bo w te 7 dni weszlo pewnie 2 dni przed wystrzalem, a wtedy schodzilo ok 300-400szt. Srednia dzienna sprzedaz wyniosla minimum okolice 1600 liczac ze tylko 1dzien slaby wszedl. W weekend schodzilo okolo 2k.
Jaki to musi być biedny i samotny człowiek sobota/niedziela przesiaduje i czuwa i wkleja te same brednie, nawet nie jest w stanie zaprzeczyć na czyje zlecenia działa. Każdy w tym czasie z rodziną albo bzyka albo się bawi a on czeka by po raz 1500tny napisać to samo, że kurs spadł :)
Juz wiem czemu sie tak uczepiles tych -50%, bo skoro dla ciebie normalne jest sprzedawanie pakiecikow po 10-20szt to glupio by bylo pisac ze ktos jest w plecy kilka stowek, taki z ciebie inwestor powazny buhahaha
Nawiazujac do tematu watku i sprzedazy kolejnych 9,5k jak myslicie ile obecnie mamy sprzedanych sztuk? Ja szacuje ze mamy juz minimum 230k, a bardzo mozliwe ze jest kilka tys wiecej.
niesety nie ma to znaczenia, przypomnij sobie poniedziałek sprzed pół roku jak Ultimate Games S.A. puściło ESPI o umowie na XBOX DDS1. Przypomnij sobie co się zadziało? ktoś poświęcił kilka tysiecy akcji aby powstrzymać wzrost. Także dopóki ten ktoś nie przestawi wajchy w drugą stronę, to nawet jakbysmy się rajcowali sprzedażą DDS2, etc, to nic nam to nie da. Ten kto bawi sie kursem od pól roku doskonale wie, że ludzie są zniechęceni, że wystraszony jest popyt. Musi pójść albo mega info cenotwórcze, w króre rynek uwierzy i przejmie inicjatywę. Albo ta me@da skończy kontrolować kurs, innej drogi nie ma. A popoytu nie ma bo został skutecznie wystraszony
Rozumiem ze jestes zmeczony cala sytuacja i dlatego tak piszesz. Znaczenie to ma bo koncowo bedzie to mialo na wyniki finansowe spolki, a im wczesniej wypuszcza info o sprzedazy 250k tym lepiej. Czy wypuszczenie teraz infa o sprzedazy 250k ruszylo by kurs, bardzo mozliwe ze nie, ale to juz zupelnie inna sprawa. Ja caly czas wierzy ze kiedys ta kaszana sie skonczy i wrocimy do w miare rozsadnej wyceny
Scenariusz na sesję dzisiejszą bez zmian.. kiszenie do 12 i potem czerwień. Jakie to już przewidywalne. Przewalanie po 1- 5szt z woreczka do woreczka i zrzut 20-30 do zbicia kursu. Można się wy....gać. Może kiedyś ktoś to odetnie.