• Sprzedaż Autor: ~Akcjonariusz [89.64.86.*]
    Ladnie sie trzyma, peak bardzo zblizony do sobotniego. Pewnie pociagniemy przez caly tydzien ładne poziomy sprzedazy i peak powyzej 1000, tylko zeby to wreszcie mialo jakiekolwiek przelozenie na kurs.
  • Re: Sprzedaż Autor: ~jim_morris [109.173.145.*]
    Ja już nie mam sił na to ścierwo. Przecież to powinno chodzić po 40-50 zł.
  • Re: Sprzedaż Autor: ~Akcjonariusz [89.64.86.*]
    Moze wlasnie o to chodzi zeby Ci najbardziej wytrwali tez w koncu pekli i oddali. Rozumiem ze Prezes jest kretaczem, ale przy obecnych poziomach sprzedazy i weekendowych wynikach to powinno dzisiaj skonczyc na grubym plusie, a jak zwykle zostalo wszystko zduszone szybciutko. Ja trzymam twardo
  • Re: Sprzedaż Autor: ~jim_morris [109.173.145.*]
    Ja tez trzymam. Mogą mi naskoczyć, a poniżej 30+ nie oddam.
    I tego sie trzymajmy. Razem wisi sie raźniej...:D
  • Re: Sprzedaż Autor: ~Rrrr [87.116.244.*]
    Ale co ci tu kto zdusił człowieku ? Obrót na 66k ? Gdyby był duży obrót i nie rosło to ok ale o czym ty bredzisz chlopie
    A jak wytlumaczysz to ze po pociagnieciu akcji z prawej natychmiast pojawiaja sie nowe zlecenia troche ponizej kursu ostatniej tranzakcji? Zeby bylo ciekawiej te zlecia z nizsza cena zazwyczaj sa na taka sama ilosc 5-20szt. Oczywiscie to sa smieszne kwoty, ale powoduja zniechecenie i nadal uwazam ze jest to celowe dzialanie, zeby blokowac kurs. Kto normalny wystawia na sprzedaz 5 czy 10szt?
  • Re: Sprzedaż Autor: ~qqqq [176.221.116.*]
    ten tak wystawia co chce sprzedać swoje akcje i sprzedaje po trochę, po tyle na ile jest popyt w tej cenie. Przecież nie pości wszystkiego na raz w 1 pakiecie .... sam bys tak nie zrobił.
    Moze taki inwestor jak ty tak robi jezeli uwazasz to za normalne. Paczki po 100-300zl przeciez sam nie wierzysz w to co piszesz. Rozumiem wystawiac po 100, 200, 300szt zamiast 1k czy 2k, ale nie po 10szt. Te zlecenia po 1szt to tez uwazasz ze ktos sie pozbywa swoich pakietow?
  • Re: Sprzedaż Autor: ~qqqq [176.221.116.*]
    dokładnie, tak się robi, więc tak jest. ktoś musi jeszcze zejść z 15-20k na tym poziomie wtedy kurs pójdzie do góry. tak oceniam
[x]
MOVIEGAMES 1,65% 13,58 2025-09-29 16:36:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.