Dnia 2025-02-04 o godz. 17:04 ~200mln napisał(a): > Tak się kończą konflikty właścicielskie. > > Jakieś chore ambicje, albo urazy biorą górę i finalnie wszyscy tracą
kto się z kim pokłócił? Bujak z Ceterą, czy z Kawczyńskimi? A wiesz, że EFEKT też wisi z tego samego powodu (brak raportów), a tam w zarządzie bujaki i kawczyńskie?
To że doszło do konfliktu zostało wyraźnie podane w ESPI Starhedge.
Na Efekt pojawiają się jakieś espi w tym roku
A tutaj od sierpnia cisza w espi i zero komunikacji z rynkiem.
Dnia 2025-02-10 o godz. 14:53 ~200mln napisał(a): > To że doszło do konfliktu zostało wyraźnie podane w ESPI Starhedge. > > Na Efekt pojawiają się jakieś espi w tym roku > > A tutaj od sierpnia cisza w espi i zero komunikacji z rynkiem. > > > > To na tej sytuacji korzysta?
Efekt wisi, Genergy wisi, niedługo zapewne i Starhedge zawiśnie. Kto miał sprzedać, to sprzedał - nie ma powodu trzymać tego w obrocie giełdowym. Tak kończą spółki, w których większość akcji i tak do obrotu nie jest dopuszczona. O ile się nie mylę, to Ty bardzo naganiałeś na forum na kupno akcji tej spółki - jak się z tym czujesz w obecnej sytuacji?
Z mojej strony nic się nie zmieniło.
Uważałem i uważam dalej ze GNG to bardzo dobra spółka, z przyszłością.
Jeżeli w imię konfliktu właścicielskiego zostanie zaorana to wszyscy na tym stracą .
A jesteś w stanie odpowiedzieć jakie intencje kierują właścicielami i kto realnie na tym skorzysta?
Bo ja tu nie widzę wygranych
Dnia 2025-02-12 o godz. 11:21 ~200mln napisał(a): > Z mojej strony nic się nie zmieniło. > > Uważałem i uważam dalej ze GNG to bardzo dobra spółka, z przyszłością. > > Jeżeli w imię konfliktu właścicielskiego zostanie zaorana to wszyscy na tym stracą . > > > > A jesteś w stanie odpowiedzieć jakie intencje kierują właścicielami i kto realnie na tym skorzysta? > > Bo ja tu nie widzę wygranych
nie jestem w stanie odpowiedzieć, co kieruje tymi nieodpowiedzialnymi ludźmi (paradoksalnie należącymi do kółka wzajemnej adoracji, czyli Stowarzyszenia Inwestorów Społecznie Odpowiedzialnych). Od lat mam wyrobione zdanie na temat Bujaka, jego żony i Cetery, dlatego nie jestem zaskoczony całą sytuacją. I bardzo dobrze, że to w końcu zawiesili, bo takie spółki nie powinny być spółkami publicznymi.