Dark ma jednak całkiem pozytywny odzew jeśli chodzi o demo, a cześć negatywnych komentarzy jest o brak języka (bo jak widać nie umieją że zrozumieniem czytać, że to dopiero na full będzie) =]
Jakiejś rewolucji co prawda nie ma się co spodziewać, ale imho peak 100 powinien byc osiągalny.
Mi też się demo podobało.
Ale powinni mieć jakiegoś dobrego grafika od UI, bo ten interface średnio siedzi moim zdaniem. Trąci trochę wczesnymi latami 2000.
Chociaż może gracze będący w targecie tego właśnie szukają :D
Ja obstawiam peak w okolicach 500 Warto zaznaczyć że nadal nie weszła żadna reklama gry, gdzie wydawca potrafił wykupić główny baner na steam pod gorszą grę. Panikujcie jak małe dzieci a potem będziecie płakać jak te dzieci.
Tym razem jest odwrotnie. Sam tytuł wątku Ci to mówi. Baza do wystrzału jest nisko . Nie będzie sukcesu to i tak będzie najlepsza premiera jujubee. Będzie średni sukces to peak 1k będzie lekko. Jak będzie? Zobaczymy
Patrząc na to jak rośnie wishlista i przybywa fallowersow jestem spokojny że będzie przynajmniej przyzwoicie.
Będzie jeszcze jeden festiwal steam, będzie jakiś mini marketing 101xp to jeszcze coś podskoczy.
Jakby tu było 50mln kapitalizacji to można by powiedzieć że balon i może pęknąć ale tu nie ma przed czym pękać bo jest niecałe 11mln :)
Patrząc na gamalytics który pokazuje 43 k sztuk w miesiąc to przecież więcej sztuk niż wszystko co sprzedali w ostatnich 5latach