• Cła USA Autor: ~Prezes [31.60.67.*]
    Jakie cła na wyroby medyczne zafunduje UE w odwecie
  • Re: Cła USA Autor: ~Greg [37.30.35.*]
    Jeszcze nie wiadomo w odwecie za co. Poczekajmy chwile co Trump wymyśli. Coraz bardziej sie go jednak obawiam, a on jest w takim wieku że mu może wszystko wisieć j powiewać.
  • Re: Cła USA Autor: ~Reto [195.205.134.*]
    Trump wie komu może przyłożyć a z kim się układać. 100% transakcyjny. Będzie kupił biednych i wymuszał porozumienie z bogatymi. Takiego gracza na świecie jeszcze nie było, z 5 letnim doświadczeniem jako CEO największej korpo świata.
  • Re: Cła USA Autor: ~Greg [37.30.35.*]
    Przypomnę tylko że pierwsza kadencję kończył z notowaniami wg. samych Amerykanów jako jeden z najgorszych prezydentów w historii.
  • Re: Cła USA Autor: winstrol [104.28.45.*]
    to notowania tvn24 były. po kolejnych 5latach pomimo lewackiego wycia wygrał. a teraz nawet facebook sie kaja
  • Re: Cła USA Autor: ~Prezes [85.221.138.*]
    Bo Facebook to lewacka patologia była i Mark zdawał sobie sprawę że biznes mu padnie z takim podejściem jakie mieli
  • Re: Cła USA Autor: ~Fazi [46.112.4.*]
    Cła na wyroby medyczne? Czyli chrońmy rynek europejski przed wyrobami medycznymi z USA - większej bzdury nie słyszałem
  • Re: Cła USA Autor: ~RudyDoBudy [94.172.40.*]
    Ja też nie słyszałem, ale niestety w Brukseli "ekspertów" nie brakuje.
  • Re: Cła USA Autor: ~Trump-do-budy [83.142.199.*]
    Nie jasne - poje..ny trumpet bedzie nakladal cla a eu ma sie patrzec?je..c trumpa i jego kraj,to jest taki sam zakompleksiony thebil jak putin-i jak tamten chcialby zostac prezydentem na kolejna kadrncje wbrew obecnej konstytucji.
  • Re: Cła USA Autor: ~Iks [37.248.168.*]
    Zgadza się, ale żeby ktoś rozważał wprowadzenie ceł na wyroby medyczne musiałby mieć IQ szympansa lub niższe
  • Re: Cła USA Autor: ~RudyDoBudy [94.172.40.*]
    Z tym szympansem to chodzi o Donka?
  • Re: Cła USA Autor: ~haha [157.25.102.*]
    nie - o kaczora i menzena ;)
[x]
SYNEKTIK -0,39% 257,00 2025-10-03 17:03:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.