• 6zł powinno Autor: ~JD [86.63.107.*]
    wytrzymać >>>> tam dobiorę
  • Re: 6zł powinno Autor: ~Wnikliwy [91.94.28.*]
    Ja już sprzedałem bo tu mała aktywność na forum. Z tego wnioskuję, że trup kryje się w szafie i zaczyna śmierdzieć...
    To teraz jasne czemu KGHM szoruje dno. Odejście od elektycznych samochodów i farm wiatrowych to mniejsze zapotrzebowanie na miedź...
  • Re: 6zł powinno Autor: ~moc [31.135.199.*]
    Wnikliwy - jeśli sprzedałeś to trudno - mi się wydaje że mimo wszystko będziesz odkupywał drożej ale wiadomo to jest giełda
  • Re: 6zł powinno Autor: ~Leszczyński [79.191.7.*]
    trend zaczyna dopiero obierać kierunek
    To już nie tu. Mam tendencję do eksperymentowania. Może NC bo potrzebuję 100% zysku szybko a nie inwestycji na 10 lat bez dywidendy. Czyli ja typowo gram a nie inwestuję...
  • Re: 6zł powinno Autor: ~JD [86.63.107.*]
    Dnia 2025-02-03 o godz. 14:55 ~moc napisał(a):
    > Wnikliwy - jeśli sprzedałeś to trudno - mi się wydaje że mimo wszystko będziesz odkupywał drożej ale wiadomo to jest giełda

przypominam , że w apogeum spadku jakiś czas temu jeszcze przed wielkimi odpisami (a teraz ryzyko wielkiego odpisu na Turów) sprowadzili kurs do 3 zł !

• Re: 6zł powinno Autor: ~moc [31.135.199.*]
    Kolego 3 zł to było jak był początek pandemii i świat miał nie istnieć - ropa wówczas zeszła do 0 USD ...
    Bogdanka otrzyma 144,8 mln zł odszkodowania za szkody spowodowane wylewem wód... Teraz na Bogdance skomlę o sprawiedliwość...
  • Re: 6zł powinno Autor: ~Wnikliwy [91.94.22.*]
    Jest szansa, że Bogdanka nie będzie się zadłużać pod budowę farm wiatrowych tak jak zadłużone już wcześniej na dziesięciolecia PGE. Bogdanka ma sporo kasy na koncie i małą ilość akcji około 34 miliony nie to co tu dodrukowali akcji do ponad 2 miliardów. Taka ilość akcji to by akcja Bogdanki chyba musiała z 34 grosze kosztować a C/WK Bogdanki 0,20
[x]
PGE -0,87% 11,45 2025-11-14 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.