Prawda jest taka, że na giełdzie i w biznesie liczy się zarówno potencjał firmy jak i egzekucja. Mając takie wyniki oraz cały zestaw kart, niestety MW pokazał po raz kolejny, że w egzekucje projektów totalnie nie umie grać. Tutaj powinno być do końca 2024 spore ogłoszenie, albo przynajmniej zajawka co dalej z cząsteczką. W tym momencie mamy pierwszy tydzień lutego i ani mchu ani paproci nie widać na horyzoncie. Nawet jeśli w czerwcu/lipcu ogłoszą cokolwiek, to okno czasowe jest na tyle długie, że nie warto czekać na pociąg tej firmy. Dziś pozbyłem się wszystkich akcji, niestety po raz kolejny dałem się nabrać w bajki MW. Nie jest to poważna spółka giełdowa niestety
Sporo racji. Jeszcze miesiąc lub dwa i zostanie oddany cały wzrost z 16. Potem to już tylko mielenie powrotne przy założeniu czegoś ekstra od Pinokia. Ath to tylko Marzenie. Pinokio ma gdzieś kurs gieldowym bo go interesuje budowa big pharmy hehe. Żadnych wcześniejszych ocen sugestii nie będzie. Ta spółka zniechęciła do siebie tak wielu że trudno o jaki kolwiek pozytyw. Wielu pali w ręce i szybko oddają lub oddadzą.
W takich momentach, gdy wszystko tradycyjnie się opóźnia, zawsze do głowy przychodzi mi na myśl ten utwór muzyczny "KAZIK - Maciek, ja tylko żartowałem".
I na głupi żart Pinokia wygląda. Co z tego że 1lub5 akcji skoro ciągle spada. Na będą nowi zrobia 50 % i po 25 puszcza i kiszonka. Brak popytu rak wiadomości a tylko to coś może zmienić. Powoli nie ma już nic.
Żebyśmy w skarpetach nie skończyli ufając w słowa Pinokia. Dzieciarnia trole zbierające puchy nieistotne efekt jest jeden kierunek południe. Jeszcze trochę i ta dzieciarnia sprawi że z 26 kolejny start lecz już z mniejszym animuszem rynku. Jak wielu ta spółka zniechęciła do siebie to masakra.