• Wartość spółki Autor: ~VEGE [46.171.243.*]
    Według mnie po pierwszym trailerze rynek przewidywał kompletną katastrofę i zerowy zysk ze StarRupture. Ostatni gameplay, pozytywne komentarze i skokowy wzrost popularności na wishlist, pokazują, że tak nie będzie :)

Do premiery przewiduję dalsze wzrosty, czuję, że zakręci się w okolicach 400, a kto wie, może nawet więcej :))
  • Re: Wartość spółki Autor: ~Adam [84.234.43.*]
    Przecież oni zrobia tutaj minimum 50 mln jak gra w miarę się przyjmie. Jak przyjmie się dobrze, co najmnie jak FP2 ( ktorego wynik był i tak zawodem) to podchodzimy pod 100 mln. To daje opcje zarobku co najmniej x3-x4 jak nie więcej przy obecnej kapitalizacji
  • Re: Wartość spółki Autor: ~VEGE [46.171.243.*]
    W przypadku sukcesu oczywiście, że tak. Ja będę raczej jednak uciekał przed premierą z większością akcji, bo pomimo, że pokazali, że umieją zrobić dobrą grę, to nie mam aż tyle zaufania do StarRapture
  • Re: Wartość spółki Autor: ~Nnn [31.61.250.*]
    Nawet tytułu nie znasz. Nie dziwię się, że nie ufasz.
  • Re: Wartość spółki Autor: ~VEGE [46.171.243.*]
    Kocham to forum <3
  • Re: Wartość spółki Autor: ~kupuj_crj [104.28.161.*]
    tu będzie ATH jak nic. GH1 + SR + pracują już nad GH2. Dolar poleci na 4,3 zł i będą lepsze % niż na CDR. Toż to ma ledwo kapitalizacje 234 mln. Taka wycena zakłada, że co roku będzie 11 mln zł netto. Tutaj jak nic, skokowo wzrosną przychody x2 / x3 i bez GH2. Z GH2 to dopiero będzie zabawa jak się gracze rzucą.
  • Re: Wartość spółki Autor: ~Raweklonik [188.146.46.*]
    I mają ponad 70 milionów gotówki. Kurs spadl z 800 na 250 bo wszyscy psioczyli że SR będzie totalnym niewypałem. A po trailerze jest już 40 tys wyświetleń na YT i ponad 200 super komentarzy. Wishlista też ruszyła do góry. Tutaj powinno to wrócić po premierze SR do 800 złotych. A w zanadrzu GH2!
  • Re: Wartość spółki Autor: ~Kirikou [178.252.41.*]
    Ale tu cisza a to dobrze wróży. Jesień niebawem tik tak....
  • Re: Wartość spółki Autor: ~Dokladnie [94.240.9.*]
    Na CDR mozna zrobic dubla a na CRJ podwójnego dubla , tak jest kurs zdolowany .
[x]
CREEPYJAR 2,12% 433,00 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.