Po dobrym odbiorze dema może tu być grubo (15-20)już za 3 tygodnie. Fajna ta korekta taka nie za duża. Nie dajcie się oskubać z akcji. Będą tak szarpać w jedną i w druga stronę póki będziecie im oddawać akcje. Te ruchy w dół to robią przerzucając akcje między sobą a wy myślicie że ktoś sypie i też sypiecie. Gra toczy się o duza stawkę , naprawdę duża. Tylko wszystko w swoim czasie. Scenariusz jest trochę inny niż do tej pory było na spółkach gamingowych , pompowali przed premierą a potem zjazd. Tu będą małe wzrosty do premiery a pompka po jak będzie sukces
20 lat doświadczenia giełdowego. Jak już się naogladazsz tych wykresów tyle co ja to po pewnym czasie wszystko wydaje się w dużej mierze przewidywalne.
A hipoteki pod dom na grę na giełdzie to nie bierz. Bo wtedy przegrasz. Gdy bardzo chcesz to pieniądze nigdy do ciebie nie przyjdą. Najpewniej je stracisz. One zawsze przychodzą gdy ich nie potrzebujesz
Cały czas się coś zmienia. Jest zmiana silnika. Sugi dokupuje .Czy w dniu premiery czy kilka dni po, co za różnica, nie łap mnie za słowa. Wszystko zależy od sukcesu na premierę przy jakich poziomach cenowych będzie ta premiera. Na chwilę obecną obstawiam taki scenariusz jaki opisałem, że prawdziwa pompka będzie po premierze, kilka dni i wtedy powinna być lokalna górka i dobry moment na sprzedaż w krótkim terminie. Ale kto wie , przy long selelrze może będzie rosło kilka lat jak będą dywidendy tak jak cdr po wiesku.
Studio Gaming Factory ogłosiło, że prolog zostanie usunięty 3 lutego o godzinie 15:00. Od tego momentu pozostanie już tylko czekać na pojawienie się pełnej wersji JDM: Japanese Drift Master, której premierę zaplanowano na 26 marca