• Koniec Autor: ~HD5 [37.47.178.*]
    Dość tego, cena niższa niż w sierpniu 23', zupełnie ŻADNYCH ESPI od samego nie wiem kiedy, żadnych wywiadów, nawet żadnych aktualizacji stron www. Zupełnie nic, tylko bajki o jakiś odbudowach Ukrainy (firma nawet nie ma koparki czy choćby jednego budowlańca), bajki o odszkodowaniach, o...weźcie stad kasę i na jakieś Budimexy wrzućcie, tu jest tylko dno i zupełnie czysty arkusz. PS niski free float ma być plusem? W takim razie weźcie krypto TRUMP, też ma free float poniżej 20%
  • Re: Koniec Autor: ~Abc [77.65.100.*]
    Zniechęcenia do zebranie przed mitycznym wystrzałem? Czy szczere zniechęcenie? Tak czy siak odpowiedzi tutaj nie znajdziesz, zaraz zakrzyczą “że spółka złoto!” (Tylko cała giełda jeszcze się nie poznała, sic!) tak czy siak powodzenia (ja tutaj pakiecik mam, kto nie ryzykuje…)
  • Re: Koniec Autor: ~Wyka [37.109.33.*]
    Zaraz dostaniesz reprymendę że jesteś golas troll i itp. Chwilę potem że będzie pińcet
  • Re: Koniec Autor: ~Abc [37.47.178.*]
    Wlasnie :) ech, brakuje sensownego forum do pogadania…
  • Re: Koniec Autor: ~ktoś-no1 [87.101.42.*]
    Zacznijmy od tego :
    - Piszesz sam do siebie , nie chce Ci się tak 5 -7 stron do tyłu poczytać posty , polecam posty IT - pozdrawiam IT,
    - Jak pisałem jak mówisz sensownie to morderator go wywalił , mimo że nie było ani jednego wulgaryzmu
    - To teraz tak w skrócie :
    - 2020r - 23 mln straty
    - 2021r - 32,5 mln zysku
    - 2022r - 23 mln zysku
    - 2023r - 13 mln zysku
    - 2024r - ??? kwiecień się dowiesz, 30 mln odłożone jako zabezpieczenie procesu o unieważnienie kredytu w chf , w razie wygranej dodaj ok 20 mln do tego , udzielonych pożyczek na ponad 50 mln . Uporządkowali trochę akcjonariat , zachęcam sprawdź jaki fundusz pojawił się w córce. Co będzie się dziać dalej ? , czy jak pisze IT jakieś wspólne interesy z ZEA , gdzie Fesenko ma już udziały, może pójdzie w UA skąd pochodzi - tu również ma kumpli w Austrii od budów z którymi kiedyś tam się współpracował , a może jeszcze coś innego, wszak biuro w NY ma przy Elonie . Jak już coś będzie, wież mi będziesz ostatnim który się dowie i akcji już nie kupisz.
    I na koniec , kiedyś takie Wyki i inni pisali na LPP jak miało taki pierwszy wyskok na coś koło 400 stów !!! , jaki balon, jak spadnie i tam takie wypociny, mnie się palec pocił ale nie wcisnąłem - enter - kup . I tak na wielu spółkach , zwłaszcza z małym FF , a te jest kosmicznie małe - 39 000 akcji na podłodze , odejmij te co są wysoko w karnecie i jeszcze raz tyle co nie dają do karnety to 20 tyś nie ma . Czy to będzie za tydzień, miesiąc, rok , dwa nie wiem wiem że jest to moja emerytura . Do hardkoru polecam całe NIU , może Bedzin
  • Re: Koniec Autor: ~Abc [37.47.178.*]
    Sam że sobą nie piszę. Te wątki czytałem, po prostu wciąż nie znalazłem odp. jak to możliwe, że tak niewielu widzi tu potencjał. To powinno fruwać po kilkaset zł, z potencjałem na więcej właśnie (mityczne LPP :)), no ale dyskusji brakuje. Powtarzam, sam mam pakiet :)
  • Re: Koniec Autor: ~Paweł [37.248.202.*]
    To wytłumacz dlaczego nie fruwa?
  • Re: Koniec Autor: ~Abc [77.65.100.*]
    Właśnie o to pytam. Od dawna. I się nie dowiedziałem…
  • Re: Koniec Autor: ~ktoś-no1 [87.101.42.*]
    Bo to chłopaki nielot jest , to rakieta w inną galaktykę będzie, ale na razie na paliwo zbierają. I tak odrobina cytatu "– Wskazane przez WSA okoliczności przesądzające o bezprawności decyzji o restrukturyzacji Getin Noble Banku są aktualne we wszystkich sprawach ze skargami na tę decyzję, nie tylko rady nadzorczej banku. W szczególności w odniesieniu do kilku tysięcy skarg konsumentów, którzy z upadłym obecnie bankiem zawarli umowy o kredyt powiązany z kursem CHF, a których decyzja restrukturyzacyjna pozbawiła możliwości odzyskania pieniędzy zapłaconych w wykonaniu nieważnych (ze względu na zamieszczone w nich nieuczciwe postanowienia). Spodziewać się można, że w tych sprawach zapadną takie same wyroki. Wyrok WSA nie uchyla zaskarżonej decyzji, jednak otwiera możliwość dochodzenia odszkodowania od Skarbu Państwa – ocenia adwokat Marcin Szymański, który występuje w takich sprawach po stronie frankowiczów."
  • Re: Koniec Autor: ~Wyka [37.248.253.*]
    Na razie wygląda na rakietę z Korei Północnej która spada w kierunku morza...:)
[x]
IBSM -5,86% 61,00 2025-10-10 17:04:11
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.