Wszystko na to wskazuje, że tutaj też ktoś będzie próbował zrobić mniejszościowych w bambuko, dlatego należy trzymać się razem i być czujnym, na grenevi już ogłoszono fiasko :) Zamet poniżej 1,2zł -1,5zł za akcje to również kradzież.
ja to samo wszystko w okolicach 70 groszy to super cena, jak fundusze mają je po 70 groszy jak napisali na stronie że tyle wynosiła ich wartość, fundusz po jakimś czasie liczy na duży zysk wiec poniżej 1 zł wyjścia by nie liczył w ostatecznym wezwaniu, chyba że ludzie rzucą się na pierwsze wezwanie, ja mam kilka firm co zeszło z giełdy, i każda którą posiadam przynosi zyski i mam wypłacane dywidendy
A wiesz, że to jest metoda na te "sprytne" schodzenia z giełdy. Zostać w Spółce, wpaść na walne, zgłosić parę wniosków, poczekać na dywidendę, zadać kilka niewygodnych pytań zarządowi. A tak miało być pięknie, bez tych upierdliwych akcjonariuszy
Problemem jest główny udziałowiec , który przy pierwszej lepszej okazji wydoi akcjonariuszy. Tutaj nie ma żadnych relacji inwestorskich. Ostatnio brałem udział w webinarze z jednej ze spółek GPW i powiem że powinni się dużo nauczyć w tym temacie ale im chyba zależy aby kurs stale się obsuwał aby w końcu od Was wyrwać akcje.