• Mdg Autor: ~Pająk [78.30.74.*]
    Chyba trzeba uważać na naganiaczy jak to bedzię pięknie i jakie to będzie eldorado!!! Wyniki są fundamentem spojrzenia w przyszłość!!
    Aczkolwiek jest vcast i dobry kontrakt z IDTF ,ochłońcie i nie dajcie się wmanewrować zanim pokażą wyniki!
    Miały być 2 kontrakty kwartalnie i póki co temat został zamieciony pod dywan. ... Będzie mocno bujać, to niewykluczone.
    W perspektywie 3-5 lat interesujący walor.
    Ipopema podbiła do 45 ,zebrała do 15 i teraz rozdaje karty oraz rekomendacje :))))
  • Re: Mdg Autor: ~Rutkowski [94.40.87.*]
    Jak było po 300 to bym ci uwierzył ale przy obecnej wycenie raczej wyglądasz na kolarza co oddał po 23-24 i czeka by mu ktoś oddał najlepiej po 20**
  • Re: Mdg Autor: ~Frog [95.49.230.*]
    Haha ,dobre trefiłeś w punkt,koleś kupił po 24, i myślał że za dwa dni sprzeda za 30,0 i dzięki takim inwestorom mamy taką huśtawkę kursu a spódzielnia to sprytnie wykorzystuje.
  • Pajak Autor: ~P33 [81.192.177.*]
    Chlopie przecież ty nie masz żadnej akcji. Wszystko sprzedlaes z mega strata i odrabiasz na datawalk.
    Czy są jakieś granice hopokryzji u ciebie?
    Nikt tu nie nagania i nikt nie oddaje akcji.
  • Re: Pajak Autor: ~Frog [95.49.230.*]
    Trole napiszą na forum wszystko aby taniej odkupić na następne kółko,ale jak widać po obrotach to dzisiaj spółdzielnia przerzciła między sobą te 14,k. dla utrzymania kursu na niższym poziomie.
  • Re: Pajak Autor: ~long [109.236.81.*]
    Co miesiąc dokupuję po 1 tys. szt. akcji. Zobaczymy kto wygra. Kolarze i szorciarze z pożyczonymi akcjami czy długoterminowi. Ja jestem spokojny.
  • Re: Pajak Autor: ~Pająk [164.127.228.*]
    Właśnie odrobiłem stratę z MDG.
  • Re: Pajak Autor: ~Wojciech [5.173.182.*]
    Ja odrabia na pepco:)
[x]
MEDICALG 1,54% 29,70 2026-05-25 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.