A poziom kursu wciąż 0,80 zł od początku roku i tak będzie jeszcze bardzo dłuģo, wałki z wyprowadzaniem gotówki ciąg dalszy, nic się nie zmieniło w tej materii na lepsze, ktoś pisał o zainteresowaniu funduszy w celu zakupu akcji, jaki fundusz kupi te bezwartościowe akcje z zerowymi obrotami w ciagu sesji giełdowej wiedząc że takie fikołki wizjoner robi a do tego chce za wszelką cenę wycofać spółkę KCI z GPW, marzyć można ale rzewistość każdy widzi jaka jest każdego dnia, naganiaczy na wzrosty widać że nie brakuje na forum a kurs stoi w miejscu zainteresowanych do zakupu niestety brak, jak mówiłem już wielokrotnie zostaniecie puszczeni bez skarpet i bez portek
Widzę chętni na przecenione akcje są stąd te komentarze. Jednak większego pakietu poniżej 0.80 nikt nie oddaje w rynek a spółka kupowała własne akcje po 1,05 zł i był to 5 procentowy pakiet.
Nie wiem jak przy obecnej cenie mamy być puszczeni bez tego czy owego? Nie wiem też czy przy niej te ewentualne wycofanie było by w ogóle możliwe ?>?>?>?>?>?>?
Ja tu nie widzę żadnego odpału zmiana procentiwa kursu 0,00 % o jakim odpale mówisz, chyba masz inne notowania, zapomnij o wzrostach na KCI masz to pokazane jak na dłoni
Jurand z racji tego że jesteś ślepy na jedno oko to ci podpowiem że kurs jest 2,34% na plusie zawsze niosę pomoc niepełnosprawnym jeżeli tego potrzebują :-)
Jak idzie zbieranie akcji ? widać że raczej słabo za każdym razem brakuje chętnych do zakupu, od poczatku roku 2024 do dzisiaj kurs cały czas jest na poziomie 0,80 zł przypadek
Dnia 2025-02-07 o godz. 14:35 ~kamil napisał(a): > Zgoda. Ale sprężyna się napina i nie ma sensu teraz sprzedawać akcji kiedy projekt w Brazylii się rozwija.
Przedpole wyczyszczone do 0,87, tygodniowy wygląda bardzo zachęcająco, w lewo nikt już nie strzela. Pisałem już ze dwa razy wcześniej, że według mnie wajcha została przestawiona i coraz więcej osób to zaczyna zauważać.
No i spada, nic nie warte te akcje złotówki to nie przekroczy strasznie męczy się papier bo jest słaby aGM też kurs szoruje po dnie, tyle warte są aktywa wizjonera
Dnia 2025-02-21 o godz. 12:36 ~Heh napisał(a): > Chciałem przypomnieć o przedziale i fakcie że "wajcha została przestawiona". Przy następnym przestawieniu w drugą stronę znowu wracamy poniżej 90 gr.
Taaaa, taaaaak, mieszać, dezorientować, opowiadać bzdury na forum, a potem robić zupełnie odwrotnie w notowaniach, jakież to typowe, ale widać ciągle jest takich, którzy dają się na to nabrać, sporo ...
Wątek ma tytuł fakty i mity. Spójrz co, kiedy i przy jakim kursie pisałem i zestaw z tym co się wydarzyło. Widać frustrację w Twoim wpisie ale wskaż gdzie napisałem bzdury ? Atakowaniem w ten sposób nie podbijesz kursu a to najbardziej boli :)
TVN SA W ubiegłym roku w mediach pojawiły się doniesienia, że powiązana z rządem Orbana węgierska grupa medialna TV2 może dążyć do zakupu TVN, aby w ten sposób zyskać polityczne narzędzie do wpływania na sytuację w Polsce.
W połowie grudnia premier Donald Tusk poinformował o wpisaniu TVN na listę podmiotów podlegających ochronie, by uniemożliwić wrogie przejęcie przez "tych, którzy wypowiedzieli Polsce wojny hybrydowe".
Na początku lutego dziennik "Rzeczpospolita" informował, że w sprawie zakupu TVN zostały złożone przynajmniej trzy wstępne oferty. Według gazety, są to fundusz należący do miliardera Michała Sołowowa, konsorcjum z Wirtualną Polską oraz Media For Europe - grupa należąca do spadkobierców włoskiego miliardera Silvio Berlusconiego.
Według źródeł VSquare, ten ostatni podmiot nie przystąpił ostatecznie do procesu. Do drugiego etapu przejść miała natomiast oferta złożona przez Grzegorza Hajdarowicza, założyciela grupy Gremi International.
"Był to niezgłoszony wcześniej oferent, którego zaangażowanie okazało się zaskoczeniem" - napisał VSquare.
Szacunkowa cena sprzedaży TVN, należącej do amerykańskiego koncernu Warner Bros. Discovery, wynosi około 1 mld euro.
"Czyni to transakcję sprzedaży jednym z najbardziej znaczących przejęć medialnych w Polsce w ostatnich latach" - skomentował VSquare.(PAP)
Pozostałe dwie oferty mieli złożyć miliarder Rafał Brzoska oraz Grzegorz Hajdarowicz ale nie zostało to publicznie potwierdzone tak jak w przypadku Sołowowa