Naucz się poprawnie budować zdania. W tym momencie napisałeś 2 sprzeczne ze sobą informacje. Najpierw, że ze swoich a później, że z kredytu. Gdzie Was sieją ? Każdy akcjonariusz wie, że spółka rozwinęła się między innymi dzięki dostępowi do finansowania i przewagą w tym aspekcie nad mniejszymi podmiotami.
Napisał Ci poprawnie. Emrek siejesz dezinformacje. Napisałem kiedyś pełne informacje o kredytach Elektrotimu. Elektrotim żyje na kredyt. Bierze kredyty aby finansować kontrakty. Klienci mają darmowy kredyt z Elektrotimu. Poprzedni Prezes postawił na kredyty i został po 2 latach zdymisjonowany.
Przez to Elektrotim bankrutuje.
Firmy biorą częściowe płatności, przedpłaty a nie jak Elektrotim finansowanie przez 2-3 lata.
Na forum napisano, że Elektrotim nie kalkuluje kosztów kredytowania w kalkulacjach.
Dwuliterowy "znafco" ja mam zyski a Ty masz fantazje - to Nas różni. Co podniesienie limitów kredytowych może oznaczać dla spółki każdy zobaczy na własne oczy po czasie a Ty ujadaj żeby dostać tanie akcje hihihi.
Elektrotim na koniec września 2024 miał zobowiązania z tutułu kredytu krótkoterminowego na kwotę 39 mln zł versus 0,061 mln w 2023.
Korzystają z kredytu krótkoterminowego, który jest bardzo drogi.
Emrek nie masz zysku bo zostałeś ubrany w akcje, których nie sprzedasz.