• Cave Crave Autor: maciekbe [79.169.50.*]
    Zwiastun Cave Crave już na oficjalnym kanale Play Station. Ogladalnosc i zainteresowanie spore jak na to, ze został dodany 2 godziny temu :)
  • Re: Cave Crave Autor: mararok [94.101.16.*]
    mhm, czyżby game changer się tu szykował :)
  • Re: Cave Crave Autor: ~Ktos [37.31.44.*]
    657 polubień... to było imponujące

Powiedziałem, że kiedy CC wyjdzie zesracie się
  • Re: Cave Crave Autor: maciekbe [79.169.50.*]
    Bardzo możliwe, że to uczynie :) po 24 godzinach zweryfikuje jak sie ma nasza gra do innych pod kątem wyswietlen i komentarzy. Mniszków już przebiła, ale to akurat mnie nie zaskakuje zbytnio
  • Re: Cave Crave Autor: ~Qb [188.146.36.*]
    To będzie hit, jakoś tak podejrzewam
  • Re: Cave Crave Autor: ~topur [217.96.174.*]
    Dnia 2025-01-31 o godz. 11:51 ~Qb napisał(a):
    > To będzie hit, jakoś tak podejrzewam

Podejrzewać to można ! gożej z dowodam naganiaczu na Dona wiatraki :)

• Re: Cave Crave Autor: maciekbe [79.169.50.*]
    po 24h 33 tysiace wyswietlen i mnostwo komentarzy. wyswietlen tylko o ok polowe mniej niz zwiastun spiderman2. wróży dobrze, a tu jeszcze besiege i thief online ;>
  • Re: Cave Crave Autor: ~Ktos [37.31.56.*]
    41k wyswietlen, 1k polubien :)
  • Re: Cave Crave Autor: ~Maciekbe [79.169.50.*]
    Super:) mi osobiście się mega podoba ta gra. W życiu realnym nie odważyłbym się, ale tu chętnie spróbuję. Fajne też niektóre komentarze typu „symulator po jelitach” itp :p
  • Re: Cave Crave Autor: ~Znawca [37.31.140.*]
    Niedługo przeskoczymy na wyższy poziom, już Ci co chcieli kupowaćxa 0.29 mają niezla nauczkę , osobiście też mi się podoba aczkolwiek bardziej stawiam na besiege, ..tylko zastanawiam mnie jedno? Czy topur to wszystko ogarnie? Bo widzę że narazie mu ciężko idzie myślenie,....myślę że to frustrat.
    Za 0.29 (I taniej) mozna bylo kupic miesiac temu...

Ale od teraz niestety nie
    Nastepna stacja - CC

Dopiero pozniej bedzie Besiege VR i Thief VR multi...

Thief VR multi słyszałem na discordzie że rozwija się dobrze i nad tym pracują. Spolka ma jeszcze wiele do zaoferowania
    good morning, will besiege VR will go out as planned on february this year, really waiting for this title

Piotr Surmacz (3R CEO)1/8/25, 8:45 PM
    I'd say spring 2025, not February.

Tu sie tez szykuje...
  • Re: Cave Crave Autor: ~Znawca [89.64.19.*]
    45 k wyświetleń na teraz...
  • Re: Cave Crave Autor: ~Wch [89.64.112.*]
    A na oficjalnym kanale 3r ile? Przecież tam.daja like bo to konto sony
  • Re: Cave Crave Autor: ~Qb [188.146.164.*]
    Z 8tys. Też nie najgorzej.premiera premierą ale sporo osób gra długo po premierze. Nauka, praca, rodzina, sport, aż z czasem jest ta upragniona chwila dla siebie.
    Saw the below pasted statement proclaimed in the comment section of the trailer on YouTube. Is this accurate? Or a gamers wishful hoping?: “@braidena1633 • 1d ago DLC is planned for a recreation of the Nutty Putty incident. Intense!”

Piotr Surmacz (3R CEO)Today at 9:33 AM
    A NP map yes, incident - no. Real Cave maps are planned after the release though.

Bedzie ciekawie
  • Re: Cave Crave Autor: ~Znawca [89.64.19.*]
    Powinniśmy na dniach wychodzić z konsoli i przebijać 0.50
  • Re: Cave Crave Autor: ~Znawca [37.31.146.*]
    Tylko czekać...
    Dobry inwestor wie jak czekać, nie panikuje :)
    Dobry inwestor powinien mieć sporo cierpliwości i nie powinien się napalać zbytnio na kolosalne wzrosty. Wierzę w sukces firmy, ich produkty wydają się być coraz to lepsze, rozpoznawalność rośnie ALE to dalej nie jest wysoka liga. A więc jak ktoś marzy o kwotach dwucyfrowych to powinien odpuścić - przynajmniej w krótkim czasie. A za X lat to nie wiadomo, spółka może zrobić colabo z gigantem i wspólnie wypiescic jakąś grę na VR. Ale to tylko marzenia, te spełniamy w wakacje, nie na giełdzie.
    https://www.reddit.com/r/OculusQuest/comments/1ielvl7/cave_crave_a_vr_spelunking_game_coming_this/

Tu tez sporo polubien i komentarzy
    Naganiaczu? Nigdy na nic nie naganialem i nie zamierzam. Chyba za długo siedzisz na bankierze i Ci łeb wypralo. Mi się gra podoba i wróżę jej sukces - w swojej klasie oczywiście.
[x]
3RGAMES 0,00% 0,90 2025-09-19 09:11:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.