Bardzo możliwe, że to uczynie :) po 24 godzinach zweryfikuje jak sie ma nasza gra do innych pod kątem wyswietlen i komentarzy. Mniszków już przebiła, ale to akurat mnie nie zaskakuje zbytnio
po 24h 33 tysiace wyswietlen i mnostwo komentarzy. wyswietlen tylko o ok polowe mniej niz zwiastun spiderman2. wróży dobrze, a tu jeszcze besiege i thief online ;>
Super:) mi osobiście się mega podoba ta gra. W życiu realnym nie odważyłbym się, ale tu chętnie spróbuję. Fajne też niektóre komentarze typu „symulator po jelitach” itp :p
Niedługo przeskoczymy na wyższy poziom, już Ci co chcieli kupowaćxa 0.29 mają niezla nauczkę , osobiście też mi się podoba aczkolwiek bardziej stawiam na besiege, ..tylko zastanawiam mnie jedno? Czy topur to wszystko ogarnie? Bo widzę że narazie mu ciężko idzie myślenie,....myślę że to frustrat.
Z 8tys. Też nie najgorzej.premiera premierą ale sporo osób gra długo po premierze. Nauka, praca, rodzina, sport, aż z czasem jest ta upragniona chwila dla siebie.
Saw the below pasted statement proclaimed in the comment section of the trailer on YouTube. Is this accurate? Or a gamers wishful hoping?: “@braidena1633 • 1d ago DLC is planned for a recreation of the Nutty Putty incident. Intense!”
Piotr Surmacz (3R CEO) — Today at 9:33 AM A NP map yes, incident - no. Real Cave maps are planned after the release though.
Dobry inwestor powinien mieć sporo cierpliwości i nie powinien się napalać zbytnio na kolosalne wzrosty. Wierzę w sukces firmy, ich produkty wydają się być coraz to lepsze, rozpoznawalność rośnie ALE to dalej nie jest wysoka liga. A więc jak ktoś marzy o kwotach dwucyfrowych to powinien odpuścić - przynajmniej w krótkim czasie. A za X lat to nie wiadomo, spółka może zrobić colabo z gigantem i wspólnie wypiescic jakąś grę na VR. Ale to tylko marzenia, te spełniamy w wakacje, nie na giełdzie.
Naganiaczu? Nigdy na nic nie naganialem i nie zamierzam. Chyba za długo siedzisz na bankierze i Ci łeb wypralo. Mi się gra podoba i wróżę jej sukces - w swojej klasie oczywiście.