No jak to co... Czekamy do kapitalizacji 50 mln na początek.. czyli do ceny 40 zł za akcję. Potem HOLD do wyników za 1 kwartał i lecimy na 100 mln kapitalizacji.
No robi się ciekawie. Widać że może być tu grubo. Pewnie ktoś już coś wie. Najpierw zrobili wirówkę na mega obrocie pomiędzy 3,3 - 4 aby wyrwać akcje. Ale widać mało kto sprzedaję no i musiało wywalić. Jeżeli faktycznie pokażą ładny zysk za '25 no to kurs akcji poleci na .....
Przy tym arkuszu wystarczy że ktoś będzie realizował zysk z kilku tysięcy akcji i jest minus 50%. Bardzo wąskie drzwi przy tak małej ilości akcji w obiegu. Powodzenia
Wiesz miałem średnią 2,85 więc kilka tysi wypadało sprzedać ,fakt pośpieszyłem się liczyłem ,że będzie korekta i odkupię a tu jadą w pionie .Zostało mi jeszcze kilka tysi
Słuchaj myślę ,że nadal mam większy portfel od twojego a sprzedałem już 8500szt.Teraz wiem ,że dużo za wcześnie ale na tej bananowej trudno przewidzieć co będzie .Dlatego każdy zarobek teraz cieszy ja już tu 2 raz zarabiam przy ostatniej podbitce do 4 Zeta też wpadło kilka kilo .Teraz zostawię tylko pakiet z zarobku na dłużej
Najważniejsze to mieć strategiei zarabiać, więc gratuluję. Moja polega na znajdowaniu zdołowanych spółek z ładnym potencjałem rozwoju i wyciąganie 500- 1000%. Odnośnie polecanej przez ciebie spółki iron tylko z wykresu widać że kiszenie dopiero się zaczyna i może potrwać kilkanaście miesięcy
Pakiet nie jest duży vs inne moje spółki tylko parę k a średnia koło 3. Patrząc tylko co się działo na 3 ostatnich sesjach to wychodzi ze gramy o więcej niż 100%. No ale czas pokaże a raczej spółka w raportach
Gra na 700 miejscu, demo ściągnęło raptem kilkanaście tysięcy ludzi a wy się brandzlujecie jakby to był Wiedzmin conajmniej. Później lata taka jeden po innych forach i nagania na śmiecia. Jakby były perspektywy dobre to by zarząd miał większe pakiety
Dnia 2025-01-31 o godz. 15:58 ~Hi napisał(a): > Ale wiesz że ta spółka nie polega tylko na jednej grze prawa ? Przecież to jest tylko dodatek,który może napędzić jeszcze bardziej spółkę
Dokładnie.
Czekamy na zyski w 25 roku a rynek sam wyceni spółke. Potencjał jest .Najwazniejsze sa zyski a nie miejsce na WL.