• Jak tanio załatwić dobre ulotki? Autor: ~Karolina [91.189.63.*]
    Niedawno otworzyłam sklepik ze zdrową żywnością. Wygląda na to, że bez jakiejś reklamy się nie obejdzie. Myślę o ulotkach, które byłyby rozdawane mieszkańcom osiedla. Niestety nigdy wcześniej nie organizowałam druku ulotek i nie umiem ich sama zaprojektować. Czy ktoś mógłby mi poradzić jak do tego się zabrać? Do kogo się zwrócić po ładne i tanie ulotki? Dziękuję z góry za rady!
  • Re: Jak tanio załatwić dobre ulotki? Autor: ~Karorlina [91.189.63.*]
    Zamiast pytać na forum powinnam była od razu poszukać na googlach. Znalazłam stronę na której właśnie stworzyłam projekt ulotki. Jak Wam się podoba moje dzieło?? http://print24.pl/?sid=c7f04c4befb1ed841dadbc6c07a3ed90 Wykorzystałam kilka ładnych zdjęć z foto galerii i załadowałam własne logo firmy. Jeszcze się prześpię z tym projektem, jutro rano jeszcze raz go obejrzę i jeżeli nie zauważę nic do poprawienia, zamówię. Mam nadzieję, że te ulotki zachęcą więcej osób do odwiedzenia mego sklepu.
  • Re: Jak tanio załatwić dobre ulotki? Autor: ~artur [178.37.163.*]
    Fajny pomysł, szkoda, że projekt już nie dostępny. Nie wiedziałem, że można samemu zaprojektować za darmo ulotki. Co prawda do tej pory korzystalem z usług Poranka Miejskiego i byłem zadowolony, ale może sprawdzę swoje możliwości tutaj.
  • Re: Jak tanio załatwić dobre ulotki? Autor: ~Renata [83.5.64.*]
    Tanio to znaczy ile by chciała Pani na nie przeznaczyć?
    Jestem grafikiem mogę się zająć projektem i znaleźć drukarnie. Czyli kompleksowo Pani zleca ja przesyłam gotowy produkt.
    proszę o informacje na maila: r.poziarska@gmail.com
  • Re: Jak tanio załatwić dobre ulotki? Autor: ~Karolina [91.189.63.*]
    Dziękuję za propozycję. Już zamówiłam te ulotki w print24, także poczekam na dostawę. W przyszłości jakbym nie była zadowolona z efektów będę się z Panią kontaktować. Pozdrawiam!
  • Re: Jak tanio załatwić dobre ulotki? Autor: ~Karolina [91.189.63.*]
    W sobotę zamówiłam ulotki i dziś je otrzymałam, choć dostawa była zaplanowana na środę 19.08. Jestem więcej niż zadowolona, nawet się nieposdziewałam, że sama jestem w stanie stworzyć taki dobry projekt. Bardzo się cieszę i już zabieram się do ich rozdawania :) To wydawało się takie skomplikowane na początku a poszło jak po maśle :D