Niedawno otworzyłam sklepik ze zdrową żywnością. Wygląda na to, że bez jakiejś reklamy się nie obejdzie. Myślę o ulotkach, które byłyby rozdawane mieszkańcom osiedla. Niestety nigdy wcześniej nie organizowałam druku ulotek i nie umiem ich sama zaprojektować. Czy ktoś mógłby mi poradzić jak do tego się zabrać? Do kogo się zwrócić po ładne i tanie ulotki? Dziękuję z góry za rady!
Zamiast pytać na forum powinnam była od razu poszukać na googlach. Znalazłam stronę na której właśnie stworzyłam projekt ulotki. Jak Wam się podoba moje dzieło?? http://print24.pl/?sid=c7f04c4befb1ed841dadbc6c07a3ed90 Wykorzystałam kilka ładnych zdjęć z foto galerii i załadowałam własne logo firmy. Jeszcze się prześpię z tym projektem, jutro rano jeszcze raz go obejrzę i jeżeli nie zauważę nic do poprawienia, zamówię. Mam nadzieję, że te ulotki zachęcą więcej osób do odwiedzenia mego sklepu.
Fajny pomysł, szkoda, że projekt już nie dostępny. Nie wiedziałem, że można samemu zaprojektować za darmo ulotki. Co prawda do tej pory korzystalem z usług Poranka Miejskiego i byłem zadowolony, ale może sprawdzę swoje możliwości tutaj.
Tanio to znaczy ile by chciała Pani na nie przeznaczyć?
Jestem grafikiem mogę się zająć projektem i znaleźć drukarnie. Czyli kompleksowo Pani zleca ja przesyłam gotowy produkt.
proszę o informacje na maila: r.poziarska@gmail.com
Dziękuję za propozycję. Już zamówiłam te ulotki w print24, także poczekam na dostawę. W przyszłości jakbym nie była zadowolona z efektów będę się z Panią kontaktować. Pozdrawiam!
W sobotę zamówiłam ulotki i dziś je otrzymałam, choć dostawa była zaplanowana na środę 19.08. Jestem więcej niż zadowolona, nawet się nieposdziewałam, że sama jestem w stanie stworzyć taki dobry projekt. Bardzo się cieszę i już zabieram się do ich rozdawania :) To wydawało się takie skomplikowane na początku a poszło jak po maśle :D