Jutro się okaże czy jednodniowy wystrzelaly czy dłuższy trend wzrostowy.Co do akcji to szukaj gdzie indziej sprzedającego. Pisałem i napisze jeszcze raz ze czekam na 1 zl.
no wystarczy to policzyć. Fajnie ze spółka publikuje takie informacje ale w raportach o umowach napisane jest ile realizują i ile zaofertowali. Przyhmując ze ralizują 1-2MW = 2,5-5 mln zł. Zaofertowali chyba ponad 6 MW x 2,5 mln 1MW (taka powiedzmy jest średnia cena onecnie) to macie informacje ze spółka moze byc XXX razy większa. do tego kupina za 400k zł ziemia w żywcu postawia domki tam wyciagną z tego 4-5 mln dziekuje
Rudolf skąd wiesz kto sprzedaje? Widać ktoś miał parcie na pokonanie 1 złotówki a go zblokował difihuho i ktos jeszcze może drobni? Widziałem że ktoś postawił za widłami straszaka 51 tysięcy. Za widłami dlatego aby mu szybko ktoś nie łyknął.
Zauważcie co pisze Rudolf i że wiedział ile jest do ściągnięcia w przedziałach do 80-90 groszy.
wiedział nie wiedział zamiast analizować mało istotne rzeczy może coś o spółce. Ja żałuje ze nie podają Q4 tylko od razu roczny. Ale może zwyczajem innych spółek zarząd jakieś szacunki? i liczba obecnie procesowanych MWów instalacji. Fajnie by było