Ktoś coś wie, a taki opór to nie opór. W każdym razie coś się zaczyna dziać i myślę, że będzie jakieś info do miesiąca. Natomiast jak zwykle pisarze znikły, trzeba poczekać żeby się pojawił obserwator i inni znafcy -)
w okolicy 2,42 ktoś trzyma niesamowicie i wciąż dorzuca po parę akcji. To jest po prostu niemożliwe komu zależy tak na zebraniu jak najwięcej akcji w tej okolicy, że nie pozwala na swobodne rośnięcie ?
Panie Obserwatorze, sądzę, że Wszyscy są niezmiernie ciekawi, jakie jest Twoje zdanie na temat przyszłego kursu PCX. Wszak wszystkie dotychczasowe Twoje wpisy są nad wyraz zaskakujące i całkowicie nieprzewidywalne w tym względzie. Myślę, że to forum wręcz pożąda Twojej dalszej dogłębnej analizy. W imieniu Wszystkich, serdecznie za nią dziękujemy i prosimy o więcej.
Wcześniej zbierali po sporo wyższych cenach, a teraz to im się nie opłaca ha, ha. Widocznie chyba sami stwierdzili, że przepłacili za ten badziew, buuhhaaa... ha, ha.
Enter jak pójdzie wyżej sprzedaje i dokupię PCX bo żałuję, ze wcześniej tego nie zrobiłem. ent zamiast iść w górę jak reinbow to standard, no ale witamy na bananie. Coś mi się zdaje, że na bananie zainwestuję wszystko tutaj i zobaczymy bo cena jest nieadekwatna do wartości i spokojnie poczekam na swoje. Stracić się tutaj już nie da.