Aktualne odsetki ustwowe to chyba 11,25. To jest super oprocentowanie. Im później zapadnie wyrok tym lepiej. Swego czasu it zrobił obliczenia i chyba nie były to żadne 19 mln PLN ale więcej. Byłoby bardzo dobrze, gdyby ktoś znalazł i podał linka do tych obliczeń. Wtedy można by było dość dokładnie oszacować i zaktualizować tę kwotę na początek 2025 roku.
Osobiście uważam, że już luty marzec będzie zmiana wajchy. Teraz animator bawi sie po parę akcji a że brak aktualnie kupujących i akcji w obiegu całe nic to zabawia się cap:) ja cierpliwie czekam, mam już swój pakiet, dziś dokupiłem i zarobie min 100 %:) pozdr
Uproszczę to. Pewnie nie masz dostępu do pełnego bieżącego arkusza zleceń więc wejdz sobie na gragieldowa.pl i zobacz ile jest akcji w arkuszu i po jakich cenach. Popatrz na łaczną kwotę wszystkich akcji wyemitowanych przez spółkę oraz FF jaki jest.
Widzialem, znam. Tylko równie dobrze może przez kolejne pięć lat być “potencjalnie pięknie”, skoro szeroko rozumiani inwestorzy tego nie widzą.
Dla jasnosci: gdybym miał wolne środki, to sam bym jeszcze zgarnął to co wisi do 90 czy 100 zl.
Właśnie o to pytam: czy ja marzę tylko i nie widzę czegoś oczywistego (dziura na dywanie, którą każdy dyskretnie omija wzrokiem), czy to cała reszta inwestorów ślepa
Do abc....cofnij się w postach o rok i zobacz jaki był zachwyt na forum. Bicie piany że tanio czy że zaraz pińcet itp. Może będzie może nie. Zadaj sobie pytanie? Jak jest tak tanio czemu nikt nie kupuje....
No to nam wyjaśnij. Tylko kilku oświeconych na tym forum, reszta inwestorów ślepa? Parę razy już tu pytałem, ale zakrzyczano mnie, tyle z dyskusji było.
Ogarniam tyle ile trzeba. Kurs papiera pokazuje wszystko. Mamy roczną stopę zwrotu minus 10% która zaraz będzie rosła. Jak na spółkę z takimi perspektywami kurs zachowuje się wyjątkowo marnie. Hossa na całym świecie a tu klops
Kolego,nie piszę tego złośliwie.
Po co się denerwujesz i nas przy okazji,po co?
Jak mi spółka nie pasuje,to nie zaglądam do niej nie zakładam co chwila nowych wątków.
Wyluzuj,może spadnie na 60, może nie.
Może ktoś się xxxx ibwywali może ktoś kupi nie wiemy.
Ustaw się i czekaj na 60, pisze poważnie,
Czekaj cierpliwie,po co te nerwy, że nie rośnie,po co te nerwy że nie wpada
Pozdrawiam
Ja się nie denerwuje....:) mi spółka pasuje. Ty/wy też nie macie powodu do nerwow. . Jak będzie po pincet każdy będzie happy. A czekam na znudzonych co mi grzecznie nasypia