Pewnie skończyło się kieszonkowe a minus na akcjach z każdym tygodniem coraz większy :D
Ale spokojnie pikaczu, odkupię Twój pakiet w okolicach 5 groszy :D
Pikaczu zniknął a kurs zgodnie z moim zapowiedziami leci cały czas w dół :D Tak to jest Panie Pikaczu jak dzieci bawią się w giełdę - mówiłem Ci abyś poczekał do 5 groszy i wtedy można na kółeczko kupować - ale nie, Pan wielki znawca twierdził 1-2 pln buahahahahah
Piękny dzień i nie bój się o mnie ofermo ja cały czas jestem i skupuje od wystraszonych twoim skomleniem
Dzięki dobra robota
Tylko taka zroznica że ty tym żyjesz a ja zaglądam raz na tydzień może na dwa pośmiać się z ciebie zicco:)
Miło mi że zrobiłem tobie radość
A teraz ujadajcie sobie z zico dalej przez kolejne 2 tygodnie wołajcie pikaczu co post skamlajcie siedźcie na forum 24h i warujcie czy wasz pikaczu się odezwie bo sorry ale ja na to czasu nie mam i jesli to jest wasza normalność to tak ja jestem szaleńcem i chce nim zostać jak najdłużej.:)
Do zobaczenia za 2-3 tyg
Ciekawe ile razy będziecie wymawiać moje imię
Dobra idę dalej pobrodzic w moim szaleństwie a wy tu pilnujcie biznesu
Ktoś musi to w końcu robić .
bo ja to np jestem tak szalony że wolę w to miejsce z dziećmi na ferie pojechać.
Buahahahaha
hahaha oj chyba ktoś będzie musiał dorabiać w ferie aby rodzinkę utrzymać Powodzenia Panie Ynwestor jak zaglądasz raz na 2-3 tygodnie --- 5 grosików wzywa :D
Dnia 2025-02-04 o godz. 09:32 ~spokojny napisał(a): > hahaha > oj chyba ktoś będzie musiał dorabiać w ferie aby rodzinkę utrzymać > Powodzenia Panie Ynwestor jak zaglądasz raz na 2-3 tygodnie --- 5 grosików wzywa :D
Skoro wczoraj na panice nie potrafiliście zejść poniżej 0,06 to o czym ty mówisz człowieku...