• ECO! Autor: ~Wiernyażpogrób [45.66.21.*]
    To od
    Dzisiaj zaczynamy rajd na dwucyfrowke. Wlasciwie od wczoraj.
    Powoli małymi krokami najpierw 2 zł do połowy lutego potem 5 zł do kwietnia i 10 zł na dzień dziecka ☺️
  • Re: ECO! Autor: ~Jack [77.222.227.*]
    obudź się
  • Re: ECO! Autor: ~Luigi [5.134.208.*]
    Tak, trochę życzeniowe myślenie :-)

Generalnie dopóki spółką nie zainteresuje się ulica, to będziemy tak skakać od 1 zł do 1,4 zł. Brak popytu powoduje, że wzrosty są nietrwałe.Już dzisiaj widać, że paliwo się znowu wyczerpało i pewnie scenariusz powrotu do 1 zł się znowu powtórzy.

Spółka powinna odbudować zaufanie inwestorów (poprzez regularne raportowanei dobrych wyników, albo co najmniej co raz lepszych wyników). Podpisywanie kontraktów to jedno, osiąganie z nich zysków to drugie...
  • Re: ECO! Autor: ~P_P [37.5.240.*]
    Ty naprawde liczysz na to, że kupisz po 1 - 1.1 zł? Obudź się, tu fundusz ma oficjalnie 49%, a ile dodatkowo może mieć znów? Skoro z dnia na dzień stał się posiadaczem takiej ilości Akcji, to dlaczego cicho nie skupywali by dalej?
    Powodzenia w tanich zakupach,
    Pozdrawiam
  • Re: ECO! Autor: ~Leszcz [37.31.48.*]
    A czy tem wielki fundusz posiada cokolwiek innego w portfelu?
  • Re: ECO! Autor: ~P_P [109.42.113.*]
    Więc może odpowiedz nam wszystkim, dlaczego taki fundusz inwestuje akurat 49% w Eco5Tech?
  • Re: ECO! Autor: ~Leszcz [37.31.48.*]
    Jak dla mnie to działa na czyjeś zlecenie żeby ściągnąć spółkę z gieldy
  • Re: ECO! Autor: ~Trzas-Wawa [5.173.206.*]
    Dla takiej spółki, być na GPW to wiarygodność i nobilitacja. Nie wspomnę o innych korzyściach, leszczu...
  • Re: ECO! Autor: ~Luigi [5.134.208.*]
    jeśli kolega P_P do mnie pisał, to chyba źle odczytał mojego posta, albo mnie z kimś pomylił. Na nic takiego nie liczę.
[x]
ECO5TECH 2,63% 1,56 2026-04-15 10:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.