Pomału się delikatnie pozbywają .. a oze będzie pisał że jest super .. to samo było z igloo pisał że jest super że nienadążający z produkcją a tydzień później było espi o upadku .. tu też pisał że Chiny to lipa a dobrze wszyscy wiemy że te Chiny to rozwaliły system i jest to bardzo dobry produkt .. w kazdych wiadomosciach sa tym zachwyceni ale oze czeka na 100 zł haha..
Dnia 2025-01-30 o godz. 09:28 ~Tomek napisał(a): > Pomału się delikatnie pozbywają .. a oze będzie pisał że jest super .. to samo było z igloo pisał że jest super że nienadążający z produkcją a tydzień później było espi o upadku .. tu też pisał że Chiny to lipa a dobrze wszyscy wiemy że te Chiny to rozwaliły system i jest to bardzo dobry produkt .. w kazdych wiadomosciach sa tym zachwyceni ale oze czeka na 100 zł haha..
Muszę to napisać bo od dłuższego czasu mi to chodzi po głowie .. kolego MR mnie to wogole dziwią te Twoje wpisy .. że Ty wogole zwracasz uwagę i jesteś przejęty tym co oze pisze .. od dawno wiadomo że to oszołom opłacony .. pisze bzdury .. a Ty niby taki inwestor i sam nie potrafisz myśleć .. tylko jesteś mocno przejęty tym co oze pisze … tak samo jak ja doskonale wiem że Ty i oze to jedna osoba ..
Jutro powtórka z rozrywki spółki technologiczne w stanach lecą na pysk Chiny wykończyły wszystko campus to kolejny niewypał no przykro nam rynek nie śpi ..
Ale kogo to obchodzi ?? To se dokup .. wiesz gdzie każdy ma tą spółkę ??? Czy jeszcze się nie zorientowałeś ??? Tak jak mówię cała technologia w USA wykończona przez Chiny będzie tylko gorzej .. campus padl .. miliony poszły w błoto … nie ma tu na co czekać … a Ty se dokupuj ..
Jak myślisz gdzie się skończy początek dzisiejszego wodospadu ?? Myślisz że do piątku będzie 4 zł ?? Gdzie się ustawiasz z koszykiem ?? Może i ja bym coś skubnął ..
Nigdy nie jest tak tanio żeby nie było taniej i nigdy nie jest tak drogo żeby nie było drożej. Większość akcji jest w mocnych rękach reszta to plankton a jaki będzie kurs to nikt nie wie łącznie z panem. Proszę nie zaklinać 6 a może 5 i 4 . Zientara lądował pakiety po 10 i 12 nie po to żeby nam bawić po 5 powodzenia bo się przyda
Dnia 2025-01-30 o godz. 18:31 ~Lewar napisał(a): > Nigdy nie jest tak tanio żeby nie było taniej i nigdy nie jest tak drogo żeby nie było drożej. Większość akcji jest w mocnych rękach reszta to plankton a jaki będzie kurs to nikt nie wie łącznie z panem. Proszę nie zaklinać 6 a może 5 i 4 . Zientara lądował pakiety po 10 i 12 nie po to żeby nam bawić po 5 powodzenia bo się przyda
DZISIAJ KTOS EWIDENTNIE CHCIAL URUCHOMIC STOPKI BY ZBIERAC PLONY INNYCH
Haha masz rację powodzenie siecwam przyda bo lecicie w przepaść .. już idą teksty po ile Zientara brał haha.. ale czuć tą niepewność we wpisach i ten strach .. i mocne ręce się pojawiły haha… JAK ZIENTARA BRAŁ TO NIKT JESZCZE NIE WIEDZIAŁ ŻE CHINY ROZWALA SYTEM JUTRO TO MOŻE NAWET SIE OTWORZYĆ NA 5 zł … stop losy haha.. oze tak wygląda sprawdzanie stop losów haha naprawdę udajesz czy nie wiesz … popatrz na medcamp dokładnie tak wygląda sypanie .. początek się dziś zaczął .. i dobrze o tym wiecie .. Chiny zaskoczyły wszystkich ..