Rekomendacja to akurat słaba , co z tego że powyżej obecnej wartości ale została znacznie obniżona a po wczytaniu się same zagrożenia dla spółki. Mimo wszystko raczej widzę więcej pozytywów niż Michał Sz. obecnie przeciąganie dalsze liny z grającym na krótko , odkupił część akcji: w przeciągu dwóch miesięcy mieśłimy najpierw wzrost z 23tk do 33tk ( próba wywołania paniki miała miejsce 2-3x - ostatnia wczoraj ), teraz obserwujemy spadek krótkiej pozycji , 33tk , 28tk, 26tk (wartość na koniec stycznia) , pozdrawiam
Bo to truchło jest. Marne obroty i od ponad dwóch lat w trendzie spadkowym. Ja na tym tylko nerwy straciłem i czas. Pozdrawiam wytrwałych hazardzistów :-)
Moim skromnym zdaniem trwa akumulacja papieru. Rynek przygotowuje się do większego ruch przebicie okolic 4,60 na większym wolumenie bedzie tego potwierdzeniem. Chyba czas zbierać papier :/) akumulacja w toku pozdrawiam. Mam nadzieje ze się nie mylę :-)
Panowie 0.5 mln akcji kupione , ładny dziś obrót, dobra sesja , Pozdrawiam Wytrwałych , oczywiście aby nie być gołosłownym aktualizacja stanu posiadania. Ciekawe czy sprzedam po 10 zł a może wyżej ?
Każdy z nas będzie miał inny poziom wyjscia..nie ma co gdybać.. na razie zaciskać zęby, w ciągu dekady przeżyłem tu groszówki i 15zeta wiec malo co mnie zdziwi
Cóż jest to long term i sprzedaż nie przez rynek. Uważam, że będzie tu sprzedaż/wezwanie do większego gracza, OZE czeka konsolidacja, początek dała Grenevia Dzięki temu że w jednych rękach jest prawie 70% akcjonariatu jest to całkiem realny scenariusz.
Takie potencjalne wezwanie do sprzedaży akcji będzie obowiązkowe, tj. trzeba będzie je sprzedać? Czy można zostawić i automatycznie będą obsługiwane przez inny podmiot (inną spółkę)?