nie ma żadnych powodów do wzrostów ale jest dużo powodów do spadków. Czyli co znaczy jak chwilowo kurs podskoczy? Historycznie po doświadczeniach z mamy lek itd raczej wniosek jest prosty.. Bicie piany, dopóty nie będzie twardych danych. A czy w tej firmie coś się zmieni? Osobiście wątpię, Zbyt dużo cwaniactwa.
Cześć wszystkim ,coś mi się wydaje jakby kurs na naszej spółce zaczynał się rozpychać ,ale jeszcze nie wiadomo czy dół czy góra wydaje się że góra ......pozdrawiam
Spółki ci się pomyliły? Jakie niby masz powody do spadków w tym momencie, tutaj od 2 lat same dobre wiadomości, budowa i otwarcie fabryki i centrum badawczego, i kupa zawartych umów. Przecież tutaj kurs jest trzymany za pysk żeby nie wyskoczył do góry.
Cześć krol to po co tu jesteś skoro kurs trzymany za mordę czy jak Wolisz pysk na GPW jest około 400 spółeczek. Jak zawsze pozdrawiam z szacunkiem dla każdego.
Nie bardzo cię rozumiem, Po co tu jestem,? bo spółka da mi zarobić kurs będzie sporo wyższy. Przecież to logiczne tylko osioł tego nie widzi , tutaj trzeba kupić i poczekać.
Wolf odpowiedziałeś niezbyt ten teges królowi, chyba Ci chodziło o założyciela wątku, nie jakiego wojtka
ps. nie chcę się mi bawić w zapisywanie IP tych spadziów, ale co chwilę to nicki zmieniają, a pod tym samym ip
Odezwał się w końcu największy troll spadziowy a kiedy odpowiedź mi na pytanie ile czasu średnio trwa akredytacja/walidacja i dopuszczen do produkcji leku ?