• po prostu Autor: ~wojtek [89.64.74.*]
    nie ma żadnych powodów do wzrostów ale jest dużo powodów do spadków. Czyli co znaczy jak chwilowo kurs podskoczy? Historycznie po doświadczeniach z mamy lek itd raczej wniosek jest prosty.. Bicie piany, dopóty nie będzie twardych danych.
    A czy w tej firmie coś się zmieni? Osobiście wątpię, Zbyt dużo cwaniactwa.
  • Re: po prostu Autor: ~Teraz [188.146.12.*]
    Odezwał się troll bez akcji który chciałby kupić za grosze - moja rada to czekaj na ,,zbawienie,, albo koniec świata
  • Re: po prostu Autor: wolf1975 [178.235.185.*]
    Cześć wszystkim ,coś mi się wydaje jakby kurs na naszej spółce zaczynał się rozpychać ,ale jeszcze nie wiadomo czy dół czy góra wydaje się że góra ......pozdrawiam
  • Re: po prostu Autor: ~krol [109.107.12.*]
    Spółki ci się pomyliły? Jakie niby masz powody do spadków w tym momencie, tutaj od 2 lat same dobre wiadomości, budowa i otwarcie fabryki i centrum badawczego, i kupa zawartych umów. Przecież tutaj kurs jest trzymany za pysk żeby nie wyskoczył do góry.
    Cześć krol to po co tu jesteś skoro kurs trzymany za mordę czy jak Wolisz pysk na GPW jest około 400 spółeczek. Jak zawsze pozdrawiam z szacunkiem dla każdego.
  • Re: po prostu Autor: ~krol [109.107.12.*]
    Nie bardzo cię rozumiem, Po co tu jestem,? bo spółka da mi zarobić kurs będzie sporo wyższy. Przecież to logiczne tylko osioł tego nie widzi , tutaj trzeba kupić i poczekać.
  • Re: po prostu Autor: ~greg [188.146.131.*]
    wolf coś niekumaty, nie rozróżnia kto spadź a kto wzrostowy:-)))
    SPOKO SPOKO daję radę trzymajcie się wszyscy,mega zarobku życzę
  • Re: po prostu Autor: ~Klaudia [185.141.137.*]
    Wolf odpowiedziałeś niezbyt ten teges królowi, chyba Ci chodziło o założyciela wątku, nie jakiego wojtka
    ps. nie chcę się mi bawić w zapisywanie IP tych spadziów, ale co chwilę to nicki zmieniają, a pod tym samym ip
  • Re: po prostu Autor: ~ktos [178.43.14.*]
    "mamy fabrykę" i "mamy CBR" stoją nieużytkowane. "mamy umowy" jeszcze nie zostały zrealizowane, chociaż wiele z nich zostało zawartych w 2020 roku.
  • Re: po prostu Autor: ~Teraz [188.146.12.*]
    Odezwał się w końcu największy troll spadziowy a kiedy odpowiedź mi na pytanie ile czasu średnio trwa akredytacja/walidacja i dopuszczen do produkcji leku ?
[x]
SNTVERSE -0,12% 4,08 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.