• Kupiłem dzisiaj 20 akcji Autor: ~Lol [185.246.208.*]
    Zeby biedulka nie był na -5%
    Żenada
  • Re: Kupiłem dzisiaj 20 akcji Autor: ~Dario [109.95.142.*]
    Po co? Przeciez nie chcesz akcji tej spólki. Pozatym ile można siedziec bez sensu na spolce ktorej sie nie chce i co chwile dorzucać posty. Liczysz ze kupisz tanio? Czy ktos Ci placi za pisanie tych postów?
  • Re: Kupiłem dzisiaj 20 akcji Autor: ~Inwestor [82.177.246.*]
    Przecież to jest ta dobra duszyczka, która dba żeby nikt nie kupował tego złego papieru :) wystarczy spojrzeć na stronę podażową, żeby dowiedzieć się po co to robi.Nikt nie chce oddać akcji to trzeba kombinować i przekonywać forum bankiera jakie te akcje są złe. Jeżeli ktoś uważa inaczej, to proponuję wystawić na tym poziomie 1k-10k akcji i jeżeli postoi dłużej niż kilka minut to będzie cud
  • Re: Kupiłem dzisiaj 20 akcji Autor: ~Inwestor [82.177.246.*]
    mówiłem o tym co właśnie się stało a nie o bajkach :)
  • Re: Kupiłem dzisiaj 20 akcji Autor: ~młokos [94.103.81.*]
    Dnia 2025-01-29 o godz. 10:10 ~Inwestor napisał(a):
    > Przecież to jest ta dobra duszyczka, która dba żeby nikt nie kupował tego złego papieru :) wystarczy spojrzeć na stronę podażową, żeby dowiedzieć się po co to robi.Nikt nie chce oddać akcji to trzeba kombinować i przekonywać forum bankiera jakie te akcje są złe. Jeżeli ktoś uważa inaczej, to proponuję wystawić na tym poziomie 1k-10k akcji i jeżeli postoi dłużej niż kilka minut to będzie cud
    > Nie ma co się emocjonować

[x]
SUNNET 0,00% 2,08 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.