• intencje Autor: ~Obiektywny [193.43.77.*]
    Jakie ma intencje prezes czy zarząd tego nikt na tym forum nie wie. Mam nadzieje że zarząd ma dobre intencje i doprowadzi do tego wszystkiego co obiecują, albo choć w większości tych obietnic. Tutaj na tym forum powinno wszystkim zależeć by akcje były o wiele wyżej. Czy wylewanie pomyj na zarząd coś daje?, myślę że każdy poważny akcjonariusz nie powinien brać pod uwagę wpisów i tych co wieszczą spadki i tych co wieszczą wzrosty. Od kilku lat Sntverse jest spółką nieprzewidywalna na giełdzie. Kto ją obserwuje ten wie o czym pisze. Fabryki są wybudowane , urządzenia zamontowane i czekamy tylko by ktoś włączył guzik. Dlatego panie prezesie jeżeli czyta pan te forum proszę odpowiedzieć dlaczego tak długo trwa ich uruchomienie. Uspokoiło by to w większości wszystkie osoby posiadające akcje, a i być może kurs byłby na wyższym poziomie. Panie prezesie więcej komunikatywności z akcjonariuszami , należy nam się to zresztą obiecał pan to po objęciu stanowiska. Tak czy inaczej największe zyski zawsze będą miały spekuła i fundusze. Co dalej się wydarzy tego nikt nie wie. Jak zachowa się rynek?
    Jedno jest pewne, jeżeli do końca 2026 nie spełnią obietnic do których się zobowiązali to ta firma będzie stracona całkowicie w oczach inwestorów. Czas pokaże. Miejmy nadzieje ze zarobimy na tyle by spełnić swoje marzenia, a co niektórym pozwoli iść już na emeryturę.
  • Re: intencje Autor: ~Gracz [195.82.178.*]
    Żeby iść na emeryturę ? To ile mas tych akcji ?
  • Re: intencje Autor: ~Obiektywny [193.43.77.*]
    Wystarczająco by iść na emeryturę.
  • Re: intencje Autor: wolf1975 [178.235.185.*]
    Wielki szacun dla Ciebie Obiektywny za merytorykę szacun wielki. Pozdrawiam.
  • Re: intencje Autor: ~Klemens [46.151.19.*]
    180tys akcji po 5.20
  • Re: intencje Autor: ~Ron [213.134.163.*]
    Póki co mamy kolosalnie w plecy....
    Ci co zarobili na dawnym Biomedzie już tu siedzą. Pozostali w większości tylko akcjonariusze którzy wiszą na haku na większym lub mniejszym. Większość też jest już zmęczona po tylu latach, część oddała akcje ze stratą, czy zrobili dobry krok? pożyjemy zobaczymy. Czy będzie na tyle taki popyt na akcje żeby każdy mógł sprzedać, tego też nie wiemy. Dużo pytań na które nikt nie zna odpowiedzi. Mam nadzieje zarząd nie zrobi kolejnych podejrzanych ruchów, które zasieją ziarnko niepewności. Czekajmy cierpliwie i obserwujmy. Jest wiele spółek które wybiły się w okresie covidu następnie spadły , ale nie widać u nich światełka by ponownie się podniosły , chyba że będzie kolejna epidemia. Tutaj są jakieś nadzieje ze firma będzie się rozwijać i na dobre zaistnieje na rynkach zagranicznych co przyniesie duże zyski. Tylko niech oni spełnią choć część obietnic, a będzie dobrze. Oby tylko nie robić jeden krok w przód , a dwa w tył.
  • Re: intencje Autor: ~ktos [178.43.14.*]
    Ale tych obietnic nie spełniają. Molekuła miała być w grudniu 2023 roku i nadal nic. CBR miało zacząć działać w ubiegłym roku, też nic. Fabryka miała być uruchomiona w 2025 roku, a w wywiadzie prezes powiedział o 2026 roku. Zatem nic nie spełnia się.
    Dnia 2025-01-29 o godz. 00:39 ~ktos napisał(a):
    > Ale tych obietnic nie spełniają. Molekuła miała być w grudniu 2023 roku i nadal nic. CBR miało zacząć działać w ubiegłym roku, też nic. Fabryka miała być uruchomiona w 2025 roku, a w wywiadzie prezes powiedział o 2026 roku. Zatem nic nie spełnia się.

Tutaj można pisać i na tak i na nie. Można pisać dla śmiechu. Można wyładować swoją frustracje pisząc posty. Tylko czy to coś daje? Jaki akcjonariusz który poważnie myśli o zainwestowaniu swoich pieniędzy będzie sugerował się wpisami na tym forum. Czytać ESPI , informacje na temat spółki w którą chce się zainwestować. Mnie nauczyła giełda by nie podlegać emocją i kupować na hurra. Nie sugeruje sie również wpisami na forum Bankiera. Dużo na Biomedzie popłynęło z kasą czytając i słuchając się słów niejakiego Pantarama, czy nie jakiej Neli.
    Każdy podejmuje decyzje na swoją odpowiedzialność. Więc nie sensu wylewać żalu na tym forum.
    Czy ktoś czyta moje posty , czy twoje i nimi się sugeruje czy innych? wątpię. Może czas wyluzować i czekać na lepszy okres.
    Fabryki stoją , fakt że nic nie produkują i też mnie to zastanawia dlaczego i było by miło gdyby prezes wyjaśnił dlaczego jeszcze nie działają. Tego mi brakuje u prezesa , większej komunikatywności z prezesa z akcjonariuszami takimi jak my.
    Czy prezes dotrzyma wszystkich obietnic? Czas pokaże. Sami wiemy że nie wszystko wychodzi tak jak chcemy.
    Tak że panowie i panie. Może więcej kulturalnej rozmowy , wszak nam wszystkim zależy by zarobić na akcjach Sntverse.

• Re: intencje Autor: ~ktos [178.43.14.*]
    Zmieniłeś ton postów? Dotychczas raczej krytykowałeś. A powyższą wiadomość możesz wysłać bezpośrednio do firmy. Prezes raczej nie czyta forum.
[x]
SNTVERSE -1,28% 3,08 2026-05-15 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.