Może tak być jak piszesz, ale równie dobrze jak pójdzie na 25 to średnia 200 sesyjna, od której się dzisiaj odbiliśmy, stanie się silnym wsparciem. Ale oczywiście na dwoje babka wróżyła, może jednak tym razem AT i fundamenty będą w końcu po jasnej stronie mocy ...... ;-)
Ja tu siedzę od półtora roku, średnią mam 25 zł. Zainteresowałem się spółką, gdy zleciała z 45 zł na 30 zł. Także 25 zł pierwszy większy przystanek. Potem zysk, perspektywy i 50 zł za rok. Warto poczekać.
Potakuję przedmówcom jako że kanał 5,40-44 przysporzył dużemu kapitałowi sporo aktywa od końca '18-go. Moim zdaniem jego ilość przekroczyła już masę krytyczną. Ale nie łudźmy się że rakieta od razu uruchomi wszystkie silniki i zlecenia do 10 co 50 gr na pewno nie pozwolą mi coś wyrwać choć jest wątpliwość, ale z powodu niej pozostawię je na miejscu. Spód kanału raczej nierealny.
A tak po prawdzie... co tu jest grane w mordę kopane? Nie widzę moich 25? Równo tam wyjdę nic niżej, muszą być jakieś zasady... Zamiast ględzić i opowiadać banialuki wzięlibyście się za jakieś kupowanie czy choćby pompkę! Ileż można czekać.