nie wierze i nie ufam pinokiowi, ale z technicznego obrazu powinno nastąpić wybicie. Utrzymywanie akumulacji i niskie RSI przy małych obrotach ostatnio może MOŻE świadczy że niebawem nastąpi ogłoszenie dziamań w ramach sprzedaży, partneringu projektu/ow. Może to zbieranie powolne przez skokiem?
Obecnie mamy straszny niż. Wiadomo, że do końca kwietnia, jest 5-6 pozytywnych info do wydania. Partnering, Falkieri, Parkinson, wyniki za 2024 (pierwszy na plus od nie wiadomo kiedy). Więc ta firma będzie powoli wracała w wyższe rejony. Nie chce tu obstawiać, czy to będzie 30 czy 50, ale inwestorzy nie są głupi i nie będą chcieli tego oddawać za 24-25
Pinokio ma ogromny track record publicznie zlozonych deklaracji i obietnic ze jakis tam wywiad i kolejne zapewnienie pozostalo nawet niezauwazone. gosc od 6 lat probuje skopiowac spravato i mu sie nie udalo, co dopiero sprzedac nowa czasteczke. widac przeblyski realizmu bo zaczal przynajmniej mowic ze PL to dobry rynek dla generykow. ot co, wszystko ws nadziei o big pharma w kazuniu
Moje kochane Bombelki :*. Jestem w Celince od 2 lat XD. Jak w nią wchodziłem XD planowałem tę inwestycję na 5 lat. Mam jeszcze 3 i chętnie poczekam przy okazji dokupując pakieciki po dobrej cenie. Całuski :*