• AT Autor: ~Celina [178.73.0.*]
    nie wierze i nie ufam pinokiowi, ale z technicznego obrazu powinno nastąpić wybicie. Utrzymywanie akumulacji i niskie RSI przy małych obrotach ostatnio może MOŻE świadczy że niebawem nastąpi ogłoszenie dziamań w ramach sprzedaży, partneringu projektu/ow. Może to zbieranie powolne przez skokiem?
  • Re: AT Autor: ~Inwestor [46.20.54.*]
    Zgadza się dziś mamy wybicie 1%
  • Re: AT Autor: ~Mat [82.177.246.*]
    Obecnie mamy straszny niż.
    Wiadomo, że do końca kwietnia, jest 5-6 pozytywnych info do wydania. Partnering, Falkieri, Parkinson, wyniki za 2024 (pierwszy na plus od nie wiadomo kiedy). Więc ta firma będzie powoli wracała w wyższe rejony. Nie chce tu obstawiać, czy to będzie 30 czy 50, ale inwestorzy nie są głupi i nie będą chcieli tego oddawać za 24-25
  • Re: AT Autor: ~Celina [31.61.249.*]
    Inwestorzy nie są głupi a zarząd?
  • Re: AT Autor: ~Gracjan [31.131.50.*]
    Zarząd robi swoje, myślę że przygotowują wielkie bum. Jak zaczną sypać informacje to będzie wielka kanonada, jedna za drugą.
  • Re: AT Autor: ~Prorok [79.110.194.*]
    33 zł tyle wynosi wartość godziwa ale przebije ten poziom ...
  • Re: AT Autor: ~Paster [83.7.107.*]
    Zrobiłeś mi wieczór tą kanonadą:))))Byle sie Pinokio nie zapalił od tych nieustannych wystrzałów:)
  • Re: AT Autor: ~Celina [31.61.251.*]
    Póki co to od lat była kanonada ślepaków
  • Re: AT Autor: ~janek [37.248.177.*]
    w grudniu publicznie oglosil w wywiadzie b.iznes 24 /"w ciagu kilku kwartalow dopiecie transakcji"/ potrzeba cierpliwosci
  • Re: AT Autor: ~Zdzis [147.161.248.*]
    Pinokio ma ogromny track record publicznie zlozonych deklaracji i obietnic ze jakis tam wywiad i kolejne zapewnienie pozostalo nawet niezauwazone. gosc od 6 lat probuje skopiowac spravato i mu sie nie udalo, co dopiero sprzedac nowa czasteczke. widac przeblyski realizmu bo zaczal przynajmniej mowic ze PL to dobry rynek dla generykow. ot co, wszystko ws nadziei o big pharma w kazuniu
  • Re: AT Autor: ~Gron [176.105.128.*]
    Podziwiam tego zbijacza ceny. Determinacja warta uwagi, ale amunicja się i kończy.
  • Re: AT Autor: ~KociPyszczek [37.225.69.*]
    Moje kochane Bombelki :*. Jestem w Celince od 2 lat XD. Jak w nią wchodziłem XD planowałem tę inwestycję na 5 lat. Mam jeszcze 3 i chętnie poczekam przy okazji dokupując pakieciki po dobrej cenie. Całuski :*
[x]
CLNPHARMA -0,22% 22,65 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.