• Możliwe odcięcie? Autor: ~Ciekawski [195.136.137.*]
    Czy możliwe jest odcięcie na tej spółce przy tej płynności? Widłowy zablokuje?
  • Re: Możliwe odcięcie? Autor: ~Edek_z_krainy_kredek [31.61.188.*]
    wszystko zależy od tego ile chcesz kupić albo sprzedać. Jak chcesz sprzedać poczekaj aż zorganizuje trochę gotówki...
  • Re: Możliwe odcięcie? Autor: ~Edek_z_krainy_kredek [31.61.190.*]
    To ty tak wywalasz, że takie spadki na KGN?
  • Re: Możliwe odcięcie? Autor: ~inwww [188.146.34.*]
    z PA. Pytałem Pani Ani z IRu o stan realizacji projektu jakoś tydzień temu, ale dopiero dziś po przypominajce mi odpisała:

Nowa inwestycja niskoemisyjna została uruchomiona i zasila (w ciepło i energię elektryczna) naszych odbiorców.

Kotłownia szczytowa i rezerwowa została przekazana do eksploatacji w listopadzie 2023 r. Blok gazowo-parowy jest w trakcie ruchu regulacyjnego.

Ostateczny termin oddania elektrociepłowni do eksploatacji pozostaje przedmiotem mediacji z wykonawcą, o czym spółka informowała raportem bieżącym

Nie mam pewności, czy ten ruch regulacyjny jest tożsamy z wspomnianym wcześniej rozruchem 720-godzinnym, ale jest taka szansa.
  • Re: Możliwe odcięcie? Autor: ~Edek_z_krainy_kredek [31.61.190.*]
    no nic..., trzeba będzie zwalniać Zarząd. Kara jakaś musi być a racja jest po naszej stronie !
    Mamy przecież już państwo praworządne rozliczamy i egzekwujemy jednakowo od wszystkich!
[x]
KOGENERA -0,99% 59,90 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.