• Jak chodzić po sądach Autor: ~Madoff [37.47.121.*]
    Tak jak muszą to robić akcjonariusze Midas i elektrim to kupuj akcje wybitnego biznesmena
  • Re: Jak chodzić po sądach Autor: ~początek [5.184.248.*]
    Elektrim był kilkanaście lat temu i nic nie wskórali - trzeba było sprzedać w uczciwym wezwaniu, a skoro postanowili niszczyć Solo to mają za swoje - uczciwy człowiek, który nikogo nie okradł - a skoro historia ci w smak to jeszcze wjedź z Bankiem Staropolskim :-))) - stwórz firmę, wtedy posmakujesz uroków szczególnie w kraju niedouczonych zawistników, dla których każdy kto doszedł do pieniędzy to złodziej i oszust :-))), bo tak maskują własną nieudolność i lenistwo - kończę prowadzenie własnej działalności i posmakowałem miodu jej prowadzenia, gdzie koszty wykańczają, bo dla wszelkiej maści instytucji, nawet dla MPGK (200 zł) minimalny koszt śmieci), żarówka paląca się 5 godzin dziennie to kolejne 150 zł, koszt ubezpieczenia społecznego do minimum 2200 zł, czynsz ponad 600 zł, biuro rachunkowe 350 zł, wpis do BDO 200 zł etc. - a wystarczy póść na etat i ma się wkieszeni brutto min. 7000 zł
  • Re: Jak chodzić po sądach Autor: ~Madoff [37.47.121.*]
    Im więcej mam z tymi ludźmi doczynienia tym bardziej upadają w swoich głupich tłumaczeniach. Właściwie to nawet mi nie zaskakuje
  • Re: Jak chodzić po sądach Autor: ~początek [5.184.248.*]
    też nie ogarniam, że ktoś nie ma akcji i nie chce mieć, ale na forum psioczy na akcjonariuszy i głównego właściciela - czy oni myślą, że zaszkodzą Solorzowi wpisami na tym forum ???? :-))), a może nie mogą się pogodzić, że decyzje podejmuje większościowy akcjonariusz ???? - zatrudnijcie się w zarządach firm i wykazujcie swoimi talentami, wszak rekrutacje na menedżerskie stanowiska są na rynku pracy
  • Re: Jak chodzić po sądach Autor: ~fun [79.117.195.*]
    Już od dawna nie jest taki drapieżny , Ostatnie wezwania na Netię po 7 zł ,czy na CPS po 35 zł świadczą że zęby sobie stępił. Teraz bardziej Orlen za Obajtka poleciał sobie z wezwaniem na Energę.
[x]
ZEPAK -0,46% 21,80 2025-10-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.