Panowie Luzik , Lewar ,Ksionc Tomasz.
I kto się z choinki zerwał?
Mówiłem że nic nie wiadomo a sztuczne naganianie szkodzi.
Zapytałem Was o Bras ? Zastanawiam się czy kupić , Pana Tomasza zdanie znam ma go gdzieś . Od reszty i zero odpowiedzi. Jakiś dziwny ruch tam się zrobił.
I co Pawełku taka się tu nagle zacząłeś udzielać i wprowadziłeś taką narrację na początku że każdy myślał że tu pójdzie a tu teraz wszystko runęło … zobacz ile osobbtu naciągnąłeś a teraz na tego brasa próbujesz naciągać ..
Od początku pisałem że piszesz głupoty i naciąganie. Ale przecież teraz możecie skupować do woli.
I nie pisz bzdur na mój temat bo szkoda mi czasu ale mogę tu wkleić Twoje i kolegów mądrości .
Zresztą nie pal Franka , ładnie żeście ludzi oskubali.
Dziwne to że co drugi post jest twój i tak samo wątek .. tak jak mówię zacząłeś straszyć i wszyscy uciekli .. myślę że to wina chińczyków i Twoja … kazałeś wszystkim nie kupować bo ubierają uważać kazałeś bobry jest ubieranie każdy poczytał wystraszyliście i wyszedł na podbitce .. więc o co Ci wogole teraz chodzi .. masz to co chciałeś od 2 tygodni piszesz że spadnie żeby nie kupować .. no to co teraz chcesz ??? Może doktora Ci trzeba ??
Dobieraj chłopie nie stękaj bądź męższczyzna .. bo stękasz tu w każdym poście .. w wojsku nie byłeś czy co ?? Teraz jest okazja tak jak pisałeś .. teraz zbieramy ..
Tomaszu przecież Ja żadnej synergii nie sprzedałem , to literówka była .
Chodziło mi o Ciebie bo wspomniałeś że cześć sprzedałeś. Już stąd znikam i Wam nie przeszkadzam, raczej tu nie będę inwestował. Bawcie się dobrze .
Powodzenia
Panie Tomku Pan się nie denerwuje… po co tracić tu czas i nerwy… niech nerwowi sprzedają … mamy okazje dokupić za grosze to co January nie zbierze :) bez nerwów zbiorą co potrzebują i zacznie się niesamowita jazda … January to łebski facet… myśle ze Medcamp będzie jego nagroda za lata czekania na Ongeno … moim skromnym zdaniem tu naprawdę będzie się działo … pozdrawiam wytrwałych i zdeterminowanych akcjonariuszy … :)
Hahaha ale bzdury piszesz. Ostatni raz ci przypominam że nie pisałem o spadku a o Waszym naganianie na tę spółkę. Było nie latać wszędzie i zapraszać ale spokojnie co się denerwujesz przecież pisaliście że na zająca będzie 40 zł ( nawet miałeś pomyłkę bo napisałeś 400) .
Powiedz lepiej gdzie są koledzy i co tak ucichło? Pretensje , Tomuś Ja się nie dałem wkręcić.
A może Ciebie wkręcili? Pozbyłem się akcji Synergii a tutaj lipa.
Proszę nie oskarżaj mnie bo każdy kto będzie chciał to przewinie wpisy na forum i tylko się ośmieszysz.
Uwierz mi , Ja się nie cieszę z ludzkich strat ale nie przepadam. Wiesz co myślę o osobach co w grupie naganiają bez podstaw( bo rzadko to robią z dobroci serca) a później zrzucają? Mam nadzieję że tu ludzie nie potracili i giełda na której według Was w ogóle nie mam pojęcia wróci do normalności. Fakt nie jestem w tym dobry ale po nauczkach mam nosa do naganiaczy.
Kto kupił tanio, a sprzedał z zyskiem jest według Ciebie przegrany? Tu raczej o to chodzi p. Pawle :) Nie chodzi o pisanie farmazoów i obserwacje, tylko trzeba działać… Ale zostawiłem trochę, bo coś czuję, że to nie koniec zabawy tu i tam :) Pożyjemy, zobaczymy. Pzdr
Odnośnie bras, to nie znam, ja się udzielam finansowo tylko na kilku wybranych spółkach powiązanych w jakiś sposób z JC i jakoś póki co nie ma co narzekac.