• I jak tam? Autor: ~Paweł [31.61.250.*]
    Panowie Luzik , Lewar ,Ksionc Tomasz.
    I kto się z choinki zerwał?
    Mówiłem że nic nie wiadomo a sztuczne naganianie szkodzi.
    Zapytałem Was o Bras ? Zastanawiam się czy kupić , Pana Tomasza zdanie znam ma go gdzieś . Od reszty i zero odpowiedzi. Jakiś dziwny ruch tam się zrobił.
  • Re: I jak tam? Autor: ~Tomek [37.225.61.*]
    I co Pawełku taka się tu nagle zacząłeś udzielać i wprowadziłeś taką narrację na początku że każdy myślał że tu pójdzie a tu teraz wszystko runęło … zobacz ile osobbtu naciągnąłeś a teraz na tego brasa próbujesz naciągać ..
    Tak ładnie szło i przez Twoje pisanie każdy się wypłoszył i ucieka .. a może na brąz przechodzą ?? Nie szukaj winnych skoro sam tu mieszasz
    Straszyłeś straszyłeś i wszyscy uciekają a teraz jeszcze winnych szukasz .. to wszystko przez Ciebie
    Ale jeszcze się zdziwisz jak wszystko zbiorą
  • Re: I jak tam? Autor: ~Paweł [31.61.250.*]
    Od początku pisałem że piszesz głupoty i naciąganie. Ale przecież teraz możecie skupować do woli.
    I nie pisz bzdur na mój temat bo szkoda mi czasu ale mogę tu wkleić Twoje i kolegów mądrości .
    Zresztą nie pal Franka , ładnie żeście ludzi oskubali.
  • Re: I jak tam? Autor: ~Tomek [37.225.20.*]
    Dziwne to że co drugi post jest twój i tak samo wątek .. tak jak mówię zacząłeś straszyć i wszyscy uciekli .. myślę że to wina chińczyków i Twoja … kazałeś wszystkim nie kupować bo ubierają uważać kazałeś bobry jest ubieranie każdy poczytał wystraszyliście i wyszedł na podbitce .. więc o co Ci wogole teraz chodzi .. masz to co chciałeś od 2 tygodni piszesz że spadnie żeby nie kupować .. no to co teraz chcesz ??? Może doktora Ci trzeba ??
    My—??? Oskubali ??? To przecierz twoja sprawka … piszesz od 2 tygodnie ze spadnie a teraz masz pretensje że spadło ???? Lecz się chłopie ..
    400 proc urosło a Ty masz czelność pisać że ktoś kogoś oszukał ???
    400% ? Chyba nie piszemy o tej samej spółce albo matematyka kuleje.
    Dobieraj chłopie nie stękaj bądź męższczyzna .. bo stękasz tu w każdym poście .. w wojsku nie byłeś czy co ?? Teraz jest okazja tak jak pisałeś .. teraz zbieramy ..
  • Re: I jak tam? Autor: ~Paweł [91.94.101.*]
    Tomaszu przecież Ja żadnej synergii nie sprzedałem , to literówka była .
    Chodziło mi o Ciebie bo wspomniałeś że cześć sprzedałeś. Już stąd znikam i Wam nie przeszkadzam, raczej tu nie będę inwestował. Bawcie się dobrze .
    Powodzenia
    Pozbyłeś się synergi i nie zarobiłeś ?? Kup jrh ..i obserwuj
  • Re: I jak tam? Autor: ~pc [46.112.98.*]
    Panie Tomku Pan się nie denerwuje… po co tracić tu czas i nerwy… niech nerwowi sprzedają … mamy okazje dokupić za grosze to co January nie zbierze :) bez nerwów zbiorą co potrzebują i zacznie się niesamowita jazda … January to łebski facet… myśle ze Medcamp będzie jego nagroda za lata czekania na Ongeno … moim skromnym zdaniem tu naprawdę będzie się działo … pozdrawiam wytrwałych i zdeterminowanych akcjonariuszy … :)
    Hahaha ale bzdury piszesz. Ostatni raz ci przypominam że nie pisałem o spadku a o Waszym naganianie na tę spółkę. Było nie latać wszędzie i zapraszać ale spokojnie co się denerwujesz przecież pisaliście że na zająca będzie 40 zł ( nawet miałeś pomyłkę bo napisałeś 400) .
    Powiedz lepiej gdzie są koledzy i co tak ucichło? Pretensje , Tomuś Ja się nie dałem wkręcić.
    A może Ciebie wkręcili? Pozbyłem się akcji Synergii a tutaj lipa.
    Proszę nie oskarżaj mnie bo każdy kto będzie chciał to przewinie wpisy na forum i tylko się ośmieszysz.
    Uwierz mi , Ja się nie cieszę z ludzkich strat ale nie przepadam. Wiesz co myślę o osobach co w grupie naganiają bez podstaw( bo rzadko to robią z dobroci serca) a później zrzucają? Mam nadzieję że tu ludzie nie potracili i giełda na której według Was w ogóle nie mam pojęcia wróci do normalności. Fakt nie jestem w tym dobry ale po nauczkach mam nosa do naganiaczy.
  • Re: I jak tam? Autor: ~Lewar [94.254.128.*]
    Przecież to ja mówiłem że to lipa
  • Re: I jak tam? Autor: ~luzik [188.146.8.*]
    Kto kupił tanio, a sprzedał z zyskiem jest według Ciebie przegrany?
    Tu raczej o to chodzi p. Pawle :)
    Nie chodzi o pisanie farmazoów i obserwacje, tylko trzeba działać…
    Ale zostawiłem trochę, bo coś czuję, że to nie koniec zabawy tu i tam :)
    Pożyjemy, zobaczymy. Pzdr
  • Re: I jak tam? Autor: ~luzik [188.146.8.*]
    Odnośnie bras, to nie znam, ja się udzielam finansowo tylko na kilku wybranych spółkach powiązanych w jakiś sposób z JC
    i jakoś póki co nie ma co narzekac.

[x]
MEDCAMP -5,52% 0,77 2025-09-17 10:59:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.