• Co z tego ? Autor: ~Paweł [83.2.138.*]
    Zamówień w Krośnie jest naprawdę dużo od 15 sierpnia przyjętych zostanie 260 nowych pracowników, uruchomiony będzie nowy piec do którego obsługi jest potrzebna tak duża ilość pracowników. Firma rozwijać się będzie na pewno. Do końca roku będzie zrobiona inwentaryzacja aby sprzedać Krosno nowemu właścicielowi, który zapewni rozwój. Bzdury piszą Ci co czekają na info Zarządu, żadnego Zarządu nie ma karty rozdaje Syndyk, który przyjaźnie jest nastawiony do tej Spółki i doprowadzi do tego, że Krosno będzie wielkie! Obecni akcjonariusze, którzy ostatnio mieli spotkanie w Warszawie mają do gadania tyle co "żyd za okupacji" nawet nie mogą wejść na teren zakładu. Ale powiedzcie mi CO Z TEGO, CO Z TYCH AKCJI skoro o ile się nie mylę to akcje po ogłoszeniu upadłości ważne są tylko 6 miesięcy, a więc do 28 września 2009r. a potem to sobie można jak ktoś już trafnie zauważył "kibel wytapetować"
  • Re: Co z tego ? Autor: ~KW [83.2.138.*]
    Czy to prawda?
  • Re: Co z tego ? Autor: ~west [83.21.241.*]
    Nie wiem. Ale zarzad nie ma zadnej karty przetargowej w rozmowie z bankami... zeby chociaz kurs wysoko chodzil, to by mogli w akcjach czesc dlugu splacic... a tak? ktory bank bedzie rozmawial z zarzadem ktory nie ma nic do gadania? Prawdopodobnie to syndyk sprzeda KHS bo tak jest taniej, prosciej i wygodniej.
  • Re: Co z tego ? Autor: ~giełda [212.244.23.*]
    Co wy wiecie o graniu leszczyki ?? Jak widać same pesymistyczne wypowiedzi to wiadomo że będzie zaraz szybowało no ale po co wam to tłumaczyć żebyście mi kasiorkę zabierali :))))))))) PS A co mnie to obchodzi że będzie upadłość czy jej nie będzie ważne żeby zrobić dziesiąt %
  • Re: Co z tego ? Autor: ~Paweł [83.2.138.*]
    Po 28 września na pewno zarobisz 0000000000% !
  • Re: Co z tego ? Autor: ~west [83.21.241.*]
    tak wielki graczu, zarobisz dziesiat%, ale jezeli kupisz to po 10 groni, teraz to mozesz miec co najwyzej dziesiat% w plecy, a jak w pora nie sprzedasz to nowiutka tapete w pokoju wytrawny spekulancie :D
  • Re: Co z tego ? Autor: ~inc [83.27.61.*]
    Do 27 września to jeszcze się troszkę zdarzy...wystraszeni sprzedają inni z zadowoleniem kupują i jeszcze zdążą zarobić......
  • do pawła Autor: ~miron [93.105.209.*]
    ...Nie wystarczy, że wkleisz swoje wypociny w jednym wątku? Przez to, że wkleiłeś we wszystkich możliwych wątkach to samo, wyglądasz na głupiego naganiacza na spadki....
  • Re: do pawła Autor: ~oli [80.50.235.*]
    a ja tam kupiłem 2tysiace akcji za te grosze ... jak podskoczy kurs o 1zeta to zarobię 2tysiaki a jak niec nie beda warte to 500zeta strace i juz ;] i hu...
  • Re: Co z tego ? Autor: ~hrts [79.185.89.*]
    prezes kupił 2 tygodnie temu pół miliona akcji
  • Re: Co z tego ? Autor: ~oli [80.50.235.*]
    hiaa ale będę bogaty ;D czekam az urośnie; to sie nazywa trafna inwestycja dla początkuacego ;D 1złoty wiecej i mam 500% ;D
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.